6 porcijos

500 g menkių filė
Augalinio aliejaus kepimui
100 g baltos duonos
1/3 stiklinės pieno
1 svogūnas
1 valg. š. majonezo
1 kiaušinis
Šviežių krapų
Druskos ir pipirų pagal skonį
2 valg. š. miltų

Gaminimas

Paruošimas:10 min. › Gaminimas: 30 min. › Iš viso: 40 min.
1. Žuvį sumalkite mėsmale, sudėkite išmirkytą ir nusunktą baltos duonos minkštimą.

2. Svogūnus labai smulkiai supjaustykite ir apkepinkite augaliniame aliejuje, kol įgaus auksinę spalvą. Sukrėskite svogūnus į žuvies masę. Išmaišykite, įberkite druskos, pipirų, įmuškite kiaušinį, suberkite smulkiai supjaustytus krapus. Įdėkite majonezo ir kruopščiai išmaišykite.

3. Suformuokite kotletus, apvoliokite miltuose ir apkepinkite keptuvėje įkaitintame augaliniame aliejuje.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)