6 porcijos
500 g menkių filė
Augalinio aliejaus kepimui
100 g baltos duonos
1/3 stiklinės pieno
1 svogūnas
1 valg. š. majonezo
1 kiaušinis
Šviežių krapų
Druskos ir pipirų pagal skonį
2 valg. š. miltų
Gaminimas
Paruošimas:10 min. › Gaminimas: 30 min. › Iš viso: 40 min.
1. Žuvį sumalkite mėsmale, sudėkite išmirkytą ir nusunktą baltos duonos minkštimą.
2. Svogūnus labai smulkiai supjaustykite ir apkepinkite augaliniame aliejuje, kol įgaus auksinę spalvą. Sukrėskite svogūnus į žuvies masę. Išmaišykite, įberkite druskos, pipirų, įmuškite kiaušinį, suberkite smulkiai supjaustytus krapus. Įdėkite majonezo ir kruopščiai išmaišykite.
3. Suformuokite kotletus, apvoliokite miltuose ir apkepinkite keptuvėje įkaitintame augaliniame aliejuje.
Skanaus!