Reikės:

120 gramų vištienos krūtinėlės
2-3 šaukštai sojos padažo
Prieskoniai vištienai, didkepsniams
Salotų lapų,
1 agurkas,
1 pomidoras,
50 gramų fetos sūrio
Įvairių žalumynų

Vištieną supjaustome gabaliukais, pabarstome prieskoniais ir užpilame sojos padažu. Paliekame 15-20 minučių marinuotis. 


Darome salotas: suplėšome salotos lapus, supjaustome agurką, pomidorą ir žalumynus. Fetos sūrį naudoju kaip padažą, tad teks maišyti viską, kol gabaliukai išnyks ir pasidarys kaip padažas. Prieskonių nededu į salotos, nes fetos sūris sūrus.

Vištieną dedu į dietinę keptuvę, kurioje nenaudojami jokie riebalai, o apkepa kaip ant laužo.

Skanaus!