600 g kiaulienos,
3 šaukštai alyvuogių aliejaus,
1 šaukštelis pankolio sėklų,
5 smulkiai supjaustytos česnako skiltelės,
1 smulkiai supjaustytas raudonasis aitrusis pipiras,
300 g nuluptų ir supjaustytų pomidorų,
druska,
pipirai,
baziliko lapeliai.

Gaminimo būdas:

Supjaustykite kiaulieną kąsnio dydžio gabalėliais. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir suberkite pankolio sėklas bei česnaką. Po minutės sudėkite druska ir pipirais pagardintą kiaulieną ir pakepinkite iš visų pusių.

Kai mėsa parus, sudėkite aitriuosius pipirus ir pomidorus. Uždenkite ir 1 val. troškinkite ant nedidelės ugnies (įpilkite truputį vandens, kad nebūtų per tiršta). Pabarstykite baziliko lapeliais ir patiekite.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)