Originaliame recepte reikia jautienos mentės, bet aš naudojau kiaulieną, nes, kaip minėjau, jautienos nevalgome.

Reikės:

800 g kiaulienos,
1 šaukštas miltų,
2 šaukštai lydyto sviesto,
300 g morkų (reikia mažyčių, bet aš naudojau normalias susmulkinus),
200 ml stiprios kavos (aš bijojau, kad bus stipri labai, tai naudojau 100 ml.),
500 ml kiaulienos sultinio,
prieskonių pagal skonį.

Mėsą supjaustykite kubeliais. Į maišelį sudėkite miltus ir prieskonius. Sudėkite į maišelį mėsą ir gerai pakratykite, kad mėsa apsiveltų miltais.

Apkepkite mėsą mažomis porcijomis svieste.

Sudėkite kiaulieną, supilkite karštą sultinį, kavą, smulkintas morkas (dar puikiai tiktų ir česnakai) ir uždengę dangčiu troškinkite, iki kol mėsa ir morkos suminkštės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)