4 porcijos
Produktai:
120 g šalto rūkymo skumbrės,
1 vidutinio dydžio burokėlis,
80 g konservuotų nedidelių kukurūzų,
120 g vyšninių pomidorų,
60 g gražgarsčių,
80 g salotų lapų,
120 g traškių salotų,
80 g parmezano.
Užpilui:
1 šaukštas sojos padažo,
1 šaukštelis balzaminio acto,
50 ml alyvuogių aliejaus,
25 ml japoniško sojos padažo „Teriaki“.
Kaip gaminti:
Burokėlį iškepkite orkaitėje, atvėsinkite iki kambario temperatūros, supjaustykite kubeliais. Salotas nuplaukite, nusausinkite, pomidorus perpjaukite perpus, kukurūzus supjaustykite riekelėmis.
Dubenyje sumaišykite burokėlio gabalėlius, salotas, žuvį, pomidorus, kukurūzus. Komponentus užpilui suplakite plaktuvu. Užpilkite padažu salotas ir išdėliokite į dubenis, apibarstykite tarkuotu sūriu.
Skanaus!
Mėgstate gaminti? Atsiųskite savo receptą!