4 porcijos

Produktai:

120 g šalto rūkymo skumbrės,
1 vidutinio dydžio burokėlis,
80 g konservuotų nedidelių kukurūzų,
120 g vyšninių pomidorų,
60 g gražgarsčių,
80 g salotų lapų,
120 g traškių salotų,
80 g parmezano.

Užpilui:

1 šaukštas sojos padažo,
1 šaukštelis balzaminio acto,
50 ml alyvuogių aliejaus,
25 ml japoniško sojos padažo „Teriaki“.

Kaip gaminti:

Burokėlį iškepkite orkaitėje, atvėsinkite iki kambario temperatūros, supjaustykite kubeliais. Salotas nuplaukite, nusausinkite, pomidorus perpjaukite perpus, kukurūzus supjaustykite riekelėmis.

Dubenyje sumaišykite burokėlio gabalėlius, salotas, žuvį, pomidorus, kukurūzus. Komponentus užpilui suplakite plaktuvu. Užpilkite padažu salotas ir išdėliokite į dubenis, apibarstykite tarkuotu sūriu.

Skanaus!

Mėgstate gaminti? Atsiųskite savo receptą!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją