Produktai:

2 cukinijos,
150 – 200 g varškės,
2 valgomieji šaukštai smulkintų žalumynų – petražolių, krapų, smulkinto česnako,
3 valgomieji šaukštai aliejaus,
Jaunų salotų lapų papuošimui.

Kaip gaminti:

1. Nuluptas cukinijas supjaustykite išilgai juostelėmis. Pabarstykite druska ir palikite 15-ai minučių. Paskui nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Galiausiai apkepkite orkaitėje ant grotelių.

2. Įdarui sutrinkite varškę šakute, sudėkite smulkintą česnaką, žalumynus, įberkite druskos, pipirų ir išmaišykite.

3. Ant cukinijos juostelės uždėkite varškės, paskui susukite varške apteptas cukinijų juosteles į suktinukus. Kad geriau laikytųsi, galima persmeigti dantų krapštukais. Papuoškite salotų lapais. Prieš patiekdami į stalą galite palaikyti šaldytuve.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją