Reikės:

400 g lašišos filė,
1 aitriojo pipiro,
2 skiltelių česnako,
2 š. žuvies padažo,
1 š. sezamų aliejaus,
2 š. medaus,
1 agurko,
1 svogūno,
4 š. aitriųjų paprikų padažo,
2 š. citrinos sulčių,
saujos kalendros,
juodųjų pipirų (pagal skonį).

Į dubenį sudėkite lašišą, aitriojo pipiro gabalėlius, česnaką, kalendrą, žuvies padažą, sezamų sėklų aliejų ir medų. Pabarstykite juodaisiais pipirais ir palaikykite šaldytuve pusvalandį, o dar geriau – per naktį. Trumpai pakepinkite keptuvėje arba grilyje. Patiekite su saldžiu aitriųjų pipirų padažu, apibarstę agurkais ir svogūnais. Valgykite su ryžiais. Skanaus!