Kaip gaminti:

1. Išlydykite sviestą, įberkite 2 šaukštus cukraus ir išmaišykite. Cukrus gali ir nebūti ištirpęs. Apibarstykite stalą miltais, sumaišytais su šaukštu cukraus. Užtieskite lakštą tešlos, aptepkite jį sviestu su cukrumi, tada užtieskite antrą lakštą.

2. Iškočiokite abu lakštus į ploną stačiakampį, peiliu palyginkite kraštus. Ant viršaus tolygiai užberkite cinamoną, sumaišytą su cukrumi.

3. Suvyniokite tešlą į ritinį ir supjaustykite nedideliai skrituliukais.

4. Išklokite skardą kepimo popieriumi, patepkite sviestu, sudėkite sausainius ir pašaukite į 200 laipsnių orkaitę. Kepkite 7 min. Apverskite sausainius ir kepkite dar 5 min. Iškepusius sausainius užklokite švariu rankšluosčiu ir palikite atvėsti. Paskui apibarstykite cukraus pudra.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)