Atsiųskite mums el. paštu gyvenimas@delfi.lt savo gardžiausio šventinio patiekalo receptą, kurį padėjus ant stalo nustebinate ne tik šeimos narius bet ir visus svečius! Nepamirškite pridėti ir nuotraukos!

Konkursas vyksta iki balandžio 19 dienos, prizus reikės atsiimti Vilniuje, DELFI redakcijoje.

Bus apdovanoti net 6 laimingieji!

Tai Regina R., Almina P., Raimonda V., Vitalija G., Ieva A. ir Inesa B. Sveikiname nugalėtojas! Su jumis susisieksime el. paštu.

Pagrindinis prizas atitenka Reginai Račkauskienei. Tai „Fiskars Functional Form" keptuvė dujinėms viryklėms (vertė 40 EUR) ir „Functional Form“ mentelė (vertė 7 EUR)

Dujinės viryklės problema yra ta, kad ji šildo keptuves netolygiai, taip kartais prideginamos keptuvės rankenos ar danga. Tokio tipo viryklėms tinka storesnių sienelių ir didesnio diametro aliuminio keptuvės. Jose tolygiai paskirstoma šiluma.

Kiti prizai:

„Functional Form“ salotų džiovyklė (vertė 20 EUR) atitenka Ievai A.

„Functional Form“ žnyplės salotoms (vertė 10,9 EUR) atitenka Vitalijai G.

„Functional Form“ skustukas fiksuotais ašmenimis (vertė 9 EUR) atitenka Raimondai V.

„Functional Form“ padažo plaktuvas (vertė 15 EUR) atitenka Alminai P.

„Functional Form“ daržovių pjaustyklė (vertė 19 EUR) atitenka Inesai B.

Smerkiame nesąžiningus konkursų dalyvius ir perspėjame, kad už fotografijų (kaip ir bet kokio kito kūrinio) autorystės pasisavinimą gresia baudžiamoji atsakomybė ir laisvės atėmimas iki 2 metų pagal LR Baudžiamojo kodekso 191 straipsnį. Skaitytojus, pastebėjusius vogtas fotografijas, maloniai prašome nedelsiant pranešti redakcijai gyvenimas@delfi.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)