112
Kitas

Jautis

Savaitės pradžioje Venerai viešint Jaučio ženkle, palanku pabaiginėti pradėtuosius darbus bei projektus.

Antradienį, Mėnulio ciklo 29-ąją dieną, būtinas didesnis atsargumas kelyje ir buityje.

O savaitės viduryje, prasidėjus Mėnulio jaunačiai, laikas veiklos ir karjeros auginimui.

Ketvirtadienis tiktų darbų bei naujų finansinių šaltinių paieškoms.

Penktadienį Mėnuliui judant Dvynių ženklu, palanki kolektyvinė veikla. Diena tiktų dalykiniams susitikimams, dalinimuisi žiniomis ir patirtimi.

O šeštadienis šaunus mėgstantiems pasidarbuoti sode, o taip pat išvykoms, ekskursijoms, draugų susitikimams. Sekmadienį esant artimai Saulės ir Urano pozicijai – svarbių pasirinkimų metas.

Sėkmingų pasirinkimų jums šią savaitę!

Avinas

Savaitė, galinti priminti sporto varžybas. Jos dienomis jūsų ženklu keliaujant Marsui, kas varžysis sprendimų ir veiksmų greičiu, kas fechtuosis žodžiais, o kas – konkuruos naujomis idėjomis bei sumanymais.

Ir taip gali būti jau savaitės pradžioje, kai Mėnuliui, Merkurijui ir Chironui susijungus jūsų ženkle, būsite linkę aštriau išsakyti savo poziciją, norėsis apginti savo nuomonę.

Antradienį, 29-ąją Mėnulio ciklo dieną, būkite atidesni, džentelmeniški kelyje, kelionei į darbą skirkite daugiau, nei įprastai, laiko.

Savaitės viduryje prasidėjusi Mėnulio jaunatis palanki jums naujiems sumanymams. Juos įgyvendinti imkitės jau šį ketvirtadienį.

Penktadienis, Venerai, Saulei, Uranui ir Jupiteriui judant Jaučio ženklu, tiktų buities tvarkymo, remonto-statybų darbams.

O šeštadienį daugiau laiko praleiskite gryname ore, pasidžiaukite žaluma, bendravimu su mylimais žmonėmis. Sekmadienis suplanuotiems renginiams, bei susitikimams.

112
Kitas

Jautis