112
Kitas

Jautis

Tam palanki jau savaitės pradžia.

Savaitės viduryje Saulei viešint karališkajame Dvynių ženklo laipsnyje, ypatingas laikas darbo pokalbiams ir deryboms. Marsui susijungus su Chironu Avino ženkle, ši ir ketvirtadienio diena palankios jūsų ryžtingiems žingsniams.

Merkurijui susijungus su Uranu Jaučio ženkle, penktadienį bendraukite jautriai: žodis, žvirbliu išlėkęs, gali jaučiu sugrįžti.

Šeštadienis – išvykoms bei kelionėms, naujos draugystės kūrimui, tarpusavio santykių stiprinimui. Sekmadienį Saulei su Venera susijungus griaunamajame Dvynių laipsnyje, pasaugokite gražius tarpusavio ryšius.

Džiugios jums šios savaitės!

Avinas

Sprendimų ir idėjų išgryninimo savaitė. Jos dienomis jūsų ženklu keliaujant Marsui, Chironui ir Kylančiam Mazgui, atsirinkite iš darbų ir reikalų gausos svarbiausius tikslus, susidėliokite prioritetus.

Ir tam palanki jums jau šios savaitės pradžia.

Savaitės vidurys Saulei viešint karališkajame laipsnyje, palankus naujoms dalykinėms ir asmeninėms pažintims. Ši diena – projektų derinimui, sutarčių pasirašymui.

Marsui susijungus su Chironu jūsų ženkle, ketvirtadienį būkite greiti ir ryžtingi, tai naujų jūsų pergalių laikas, juolab, kad ir Venera keliaus karališkuoju Dvynių ženklo laipsniu.

O penktadienį Merkurijui susijungus su Uranu Jaučio ženkle, kai kas ryšis keisti darbą. Šią dieną naujus įsipareigojimus prisiimkite labai atsakingai.

O šeštadienis šaunus ekskursijoms, sporto varžyboms, aktyviai fizinei veiklai gryname ore. Sekmadienį esant jautresniems Saulės ir Veneros astrologiniams ritmams, bendraukite jautriai, šią dieną kai kada ir patylėjimas išties galės būti auksu.

112
Kitas

Jautis