AVINAS. Tikriausiai pajusite kūrybinį įkvėpimą. Skirkite laiko apmąstymams, kūrybai. Gali paaiškėti, kokios naudos įmanoma tikėtis iš neseniai pradėto projekto. Kitiems nepagailėkite komplimentų, geranoriško dėmesio.

JAUTIS. Šiandieną derėtų save palepinti, patinginiauti. Venkite triukšmingų susibūrimų, ūkinių darbų. Pasirūpinkite, kad niekas jūsų neblaškytų, jei turite kūrybinio darbo ar tiesiog trokštate pabūti vienumoje.

DVYNIAI. Ankstus rytas bus avaringas, todėl derėtų pasirūpinti savo bei aplinkinių saugumu. Diena žada daug bendravimo. Gausite neblogų patarimų, jeigu norite įsigyti modernų daiktą, elektronikos prekę ar kt.

VĖŽYS. Aplinkiniai bus linkę skųstis savo bėdomis ir nelengva bus priversti juos klausytis apie jūsiškes. Prieš atsiverdami kitiems, pamąstykite, ar jiems tikrai verta žinoti jūsų silpnybes ir paslaptis.

LIŪTAS. Puikiai pailsėsite, jeigu atitrūksite nuo rutinos, paskirsite pasimatymą, paskaitysite turiningą knygą ar tiesiog pabendrausite su įdomiu pažįstamu. Turbūt labiau pajusite perspektyvą, tapsite tolerantiškesni.

MERGELĖ. Šiandien palanku imtis tvarkymosi tiek spintose ir stalčiuose, tiek savo viduje. Atsikratykite šlamšto, trukdančio laisvai alsuoti. Jeigu trokštate meilės, pirmiausia mokėkite ją reikšti patys ir būkite kantrūs.

SVARSTYKLĖS. Šis rytas žada įvairių rizikų. Saugokitės ugnies, agresijos. Jeigu nesutariate su antrąja puse, kuo nors nepasidalinate, apie tai gali būti kalbama visą dieną. Dėl visko įmanoma taikiai susitarti.

SKORPIONAS. Galimas nutikimas, kuris privers rimčiau pagalvoti apie sveikatą, gydymąsi ar reabilitaciją, grožio procedūras, bendrą atsinaujinimą. Tik įsismaginę neišleiskite visų santaupų naujiems drabužiams ar kosmetikai.

ŠAULYS. Diena pažers pagundų. Tai gali būti šou renginiai, kvietimai į pasimatymus, į svečius, intriguojami pasiūlymai, flirtas. Būsite energingi, žvalūs, norėsis sportuoti, šokti, judėti, patirti nuotykių.

OŽIARAGIS. Teks atkreipti dėmesį į neatliktus buitinius darbus. Nelengva bus viską suspėti, nes jausitės sulėtėję. Bendraudami su artimaisiais, verčiau nelieskite praeities ir neprisiminkite senų nuoskaudų.

VANDENIS. Vilios graži aplinka, maloni draugija. Noriai bendrausite su artimos aplinkos žmonėmis, nesunkiai įsiminsite naują informaciją. Verta daugiau paskaityti, pasimokyti.

ŽUVYS. Šiandien galite gauti naudingų patarimų, kuriais pravartu pasinaudoti. Labiau saugokite techniką, nuosavybę. Galite sulaukti netikėto svečio arba kvietimo pasisvečiuoti, pasivaišinti.

Geros dienos!

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją