AVINAS. Gali tekti spręsti nelengvus finansinius rebusus, ruošti ataskaitas, susiduriant su keistais netikėtumais. Regis, pokalbiai su draugais, pažįstamais suteiks tvirtybės. Tik nepraraskite saiko vartodami svaigalus, nes grės problemos.

JAUTIS. Darbe nesijausite užtikrintai dėl juntamos neteisybės ar nepakankamos pagarbos. Jeigu pavyks išsilaikyti prieš nepatenkintus kolegas ar klientus, parodysite, kad esate ne tokie silpni, kokius jus bandoma vaizduoti.

DVYNIAI. Galimi susitikimai su oficialiais veikėjais, politikais, partijų lyderiais, užsieniečiais. Geriau seksis, jei gebate eiti į kompromisus, toleruoti kitokią nuomonę. Nors tai pareikalaus daug jėgų, rezultatai turėtų būti neblogi.

VĖŽYS. Diena bus įtempta. Galbūt atsiras nenumatytų išlaidų ar reikalų, susijusių mokesčiais, investicijomis, draudimu, paveldėjimu, alimentais. Yra vilties, kad aktualų reikalą užbaigsite sėkmingai ir turėsite naudos.

LIŪTAS. Šiandien nieko gero nesitikėkite, jeigu vengiate įsipareigojimų ir nerodote nuoširdaus geranoriškumo. Kaip šauksite, taip jums ir atsilieps. Galbūt teks susitaikyti su permaina svarbiuose santykiuose.

MERGELĖ. Šiandien būsite pedantiški, atidūs detalėms. Galbūt kažką įtemptai analizuosite, aprašinėsite. Regis, labai kritiškai vertinsite savo ir aplinkinių darbo kokybę ar kompetencijas. Galite prisiimti nelengvą įsipareigojimą.

SVARSTYKLĖS. Šiandieną turėtumėte aiškiau pajusti, kuo derėtų užsiimti, kam nepritrūksite jėgų bei galimybių. Azartiškiems žmonėms tam tikra prasme gali sektis, bet lengva perlenkti lazdą. Verčiau nepasiduokite abejotinoms pagundoms.

SKORPIONAS. Ramybės neduos reikalas, susijęs su nekilnojamuoju turtu, šeimos nario problema, privačių ir viešų interesų dilema ar pan. Stenkitės atsikratyti neigiamo požiūrio į gyvenimą ir kitus žmones.

ŠAULYS. Aktualūs bus reikalai, susiję su žiniasklaida, mokslu, ryšiais, reklama. Tačiau ypatingą nerimą galite jausti, jei laukiate egzamino, darbo interviu arba sveikatos tyrimų rezultato.

OŽIARAGIS. Būsite nusiteikę analizuoti savo ir kitų elgesio motyvus bei siekti sutarimo. Galbūt gausite originalią dovaną ar patarimą. Stenkitės išsaugoti finansinę pusiausvyrą, laiku sutvarkyti dokumentus.

VANDENIS. Situacija reikalaus tvirtumo. Taps akivaizdu, kad reikia konkretizuoti, apibrėžti reikalus ar ryšius. Nepaisant kai kurių abejonių, turėtumėte pasiryžti drąsiam žingsniui. Tačiau daug ką sugadinsite, jei pulsite reikšti nepagrįstas pretenzijas.

ŽUVYS. Galite suvokti dalykus, kurių anksčiau nesugebėjote sau paaiškinti. Kita vertus, lengva prarasti realybės jausmą. Nesiremkite nepatikrintais faktais, paskalomis ar sutirštinta vaizduote.

Geros dienos!

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją