Astrologinės įžvalgos

Mėnulis įžengia į Vėžio ženklą. Emocijos gali būti gilios, jausmingos, galinčios stipriai jausti tiek save, tiek kitus žmones. Gali būti noras kitais rūpintis, daugiau dėmesio skirti savo artimiems žmonėms, šeimai, buičiai. Gali būti jausmas, jog jiems kažkas blogo, jie jaučiasi blogai ir jūsų pagalba yra būtina, net jei nenorite ar jaučiatės blogai. Tarsi turite nors kiek aukotis, tarnauti, padėti ir išgelbėti. Tai suteiks minimalią aukos poziciją, kad nepavyksta patirti dvasingumo, malonumo ir savo svajonių.

Stenkitės valdyti mintis, kurios vers jaustis vargšeliu, nuskriaustu, auka. Padėkite kitiems taip, kad nekenkti sau. Priimkite jūsų artimos aplinkos problemas. Netapatinkite su savimi. Jie turi savo pamokas ir nieko blogo nėra, jei jiems blogai. Palanku bent kiek pamedituoti, padėkoti pasauliui, sau ir kitiems. Priimti pasaulio ir kitų žmonių netobulumą.
Samantha Zachh

Numerologinės įžvalgos

Psichologinė pagalba broliui/sesei. Šiandien lengvai gali pavykti bendrauti ir paguosti jaunesnius, padėti jiems patarimais. Stenkitės išklausyti. Sunkiau gali būti mokyti, dalinti patarimus, kad tikrai jus išklausytų, tačiau vis tiek darykite tai.

Psichologinės įžvalgos

Vizualizacija skirti “laikui sau”. Kas jums yra tas tikrasis laikas sau, kuris pasako ir papasakoja būtent apie jus? Ne indus išplauti, ar kambarius sutvarkyti. Laikas apie mane. Vizualizaciją turite? Pabūkite joje, pasimėgaukite savimi ir sau skiriamu laiku.