Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Vėžyje suteiks itin šeimynišką energiją. Norėsis rūpintis kitais, suteikti jaukumo ir saugumo garantą. Pats ieškosite jums artimų dalykų, su kuriais galite jausti ryšį, komfortą. Palanki diena daugiau dėmesio skirti šeimai, buities darbams, skaniai vakarienei visai šeimai pabūti kartu. Dienos situacijos gali daug priklausyti nuo jūsų tuo metu esamos nuotaikos.

Dar gali šiek tiek jaustis vidinis konfliktas, bet jis mažės. Stipresnis konfliktas jausis tame, kad nepavyksta pasakyti žodžiais tai, kaip jaučiatės. Nepavyksta bendrauti nuoširdžiai, tarsi neturite žodžių savo jausmams įvardinti, kad kiti suprastų jus. Bendravimas ir komunikacija gali nekelti malonumo. Tarsi per daug kalbama rimtai, brandžiai, o jums norisi, kad kiti pajaustų, patirtų, pasinertų. Sekmadienis tinkamas užtvirtinti namų, šeimos privalumus, pailsėti emociškai.

Numerologinės įžvalgos

Aktyvus statuso siekimas. Šiandien galite lengvai pasinaudoti savo galia, jėga, statusu. Būkite galingas. Sunkiau gali sektis pagauti sėkmės bangą. Būkite aktyvus, siekiantis žinių, tuomet galėsite dar daugiau įsitvirtinti savo stiprią vietą po saule.

Psichologinės įžvalgos

Šiandien galite pamąstyti, ar išlaikote balansą tarp šeimos ir darbo? Tarp šiltų emocijų ir griežtų taisyklių? Ko reikia, kad šiose srityse įsivyrautų didesnis balansas? Nereikia bandyti padaryti po 100%. Tai priešingos sritys, kurios turi būti derinamos balansuotai skiriant vienodai dėmesio, tačiau ne maksimaliai.
Astropsichologė Samantha Zachh