Astrologinės įžvalgos

Mėnulis vis dar Šaulyje. Norėsis jaustis autoritetu ir pasiekti dienos eigoje visko maksimumą. Padidėjęs smalsumas, tyrinėjimas, idėjų generavimas. Gali atsirasti motyvacija daugeliui veiklų. Atsiras nauji arba iškils seni jūsų lūkesčiai ir svajonės, kurios bus mintyse ir neduos ramybės. Gali būti per didelė idealizacija, o tam neįvykus – pretenzijos visam pasauliui ir bloga nuotaika. Tarsi aukos pozicija. Galimai bus sunkiau patenkinti savo poreikius, kai pats nesuprantu ko aš noriu, ko man reikia. Norisi visko. Reikės atrasti būdą, kaip išreikšti savo emocijas maksimaliai aiškiai, konkrečiai. Kaip padaryti taip, jog tą viską gauti. Mėnulis ugnies stichijoje suteiks taip šiuo metu trūkstamos aktyvios ir energingos energijos. Išnaudokite tiek vidinei motyvacijai, tiek aktyvioms veikloms atlikti.

Numerologinės įžvalgos

Naujovių, permainų ir pastangų diena. Šiandien darykite tai, ko niekada nedarėte. Laužykite taisykles ir stereotipus. Galite kažko visiškai atsisakyti ir pradėti naujus įpročius. Tai seksis gerai. Daugiau pastangų reikės įdėti tiesiog į patį darbštumą, kruopštumą, kad netingėti, daryti daug.

Psichologinės įžvalgos

Įsivaizduokite tokią energiją, kuri jums gali padėti pasiekti harmoniją ir balansą, emocinį pasitenkinimą. Kokios ji spalvos? Tekstūros? Formos? Matykite ją priešais save. Bandykit pasikrauti tokios energijos energija. Tiesiog įsijauskite į tą būseną, kai viskas einasi taip, kaip norite.

Samantha Zachh