Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Šaulyje suteiks didelių poreikių. Noras patirti, gauti, naudoti, išnaudoti, plėstis ir prasiplėsti. Gali atsirasti padidėjęs smalsumas viskam, motyvacija eiti ir pažinti. Galimai mintyse filosofuosite, bandysite rasti kažkokią dvasinę prasmę, išmintį.

Atsiras tikėjimas, noras pasiekti kažko daugiau, galvoti apie didelius asmeninius projektus. Ar tai pavyks? Tik tuomet, jei gebėsite tarsi būti dvejopas: suderinti priešingus dalykus, veiklas, stilius. Dienoje galite norėti visiškai skirtingų dalykų ir suksite galvą, kaip patenkinti abu. Jei rinksitės tik vieną – bus didesnis diskomforto jausmas, nei bandydami suderinti abu jausite, jog nepavyksta padaryti visko 100% gerai. Moterims šiandien gali būti sunkiau nei vyrams. Galite pradėti jausti, jog jūs negražios, prastos mamos, jog nepavyksta būti visapusiškai moteriškomis.

Numerologinės įžvalgos

Saugau mamą ir moteris. Šiandien gali lengvai sektis nugalėti konkurentu, kovoti, būti stipriam ir apsaugoti savo artimą aplinką. Daugiausiai apsaugos reikalaus mama ir moterys, kiek mažiau gyvūnai ar kiti silpnesni žmonės. Saugokite jų sveikatą, energiją, neleiskite būti įžeidinajami.

Psichologinės įžvalgos

Įsivaizduokite, jog matote prieš save žemę, ugnį ir orą. Jie visi skirtingi, turi savo minusų ir pliusų. Pamėginkite išjausti, kaip suderinti tokias skirtingas energijas? Kaip jas panaudoti vienu metu efektyviausia? Susiekite šias tris stichijas su savo situacijomis ir patyrinėkite vėl – kaip jas galite suderinti?
Samantha Zachh