Vandeniui tai naujų pasirinkimų metai, kurių dienomis bus ypač svarbu pasirinkti teisingą kelio kryptį. Tad jų simbolis jums šiems metams gali būti kompasas.

Ypač aktyvi jums šių metų pradžia, sausio 22-ą prasidėjus naujam Vandens Triušio metų ciklui. Tai jums ypatingo žvaigždžių palankumo metas, tinkamas esminėms gyvenimo permainoms ir pokyčiams. Tad keiskite į gera tai, ką galite pakeisti, pradėdami nuo savų minčių, rinkdamiesi jas šviesias ir optimistiškas.

Iki kovo 8-os, kol Saturnas viešės jūsų ženkle, laikas palankus darbų paieškoms, karjeros pokyčiams, verslo plėtrai. Jis tiktų siekiantiems įsitvirtinti darbuose, planuojantiems gyvenamosios vietos pokyčius.

Saturnui palikus jūsų ženklą, stiprės vidinės laisvės ir nuotykių troškimas. Būsite linkę įgyvendinti permainingas, o kai kada ir labiau rizikingas idėjas, tad būkite atidūs, kruopščiai vertinkite sąlygas ir aplinkybes.

Tai ypač aktualu nuo kovo 23-čios, į jūsų ženklą atkeliavus Plutonui, kuris pavasario mėnesiais gali patikrinti jūsų planų tvarumą, idėjų patikimumą.

O birželio 11-tą jam sugrįžus į Ožiaragio ženklą, vasaros mėnesiai galės pasižymėti ilgai lauktu lengvumu, metas puikus draugystei ir meilei, o kai kam – ir šeimos kūrimui.

Rugpjūtį daugiau laiko skirkite aktyviam poilsiui, šis ir rugsėjo mėnuo ypač tiktų komandiruotėms bei atostogų kelionėms.

Spalį galite pasijausti kaip bėgikas, pajutęs antrąjį kvėpavimą – tai puikus laikas deryboms, projektams ir sandoriams.

O lapkritį ir gruodį į pirmą planą kils šeimos reikalai, laimę teiks šiltas bendravimas su mylimais žmonėmis.