AVINAS

Tai žmonės, kurie visose srityse nori dominuoti. Ši taisyklė galioja ir santykiuose. Avinai visada užkariauja ir pavergia antrąją pusę, jiems svarbu, kad šalia esantis žmogus klausytų ibei nekeltų pykčių. Šio Zodiako ženklo atstovai labai pavydūs.

Stipriausi: sutuoktiniai.

JAUTIS

Tai šeimos žmonės, mat jie labai ištikimi ir atsidavę savo antrajai pusei bei vaikams. Jie labai romantiški, ištikimi ir to paties reikalauja iš savo antrosios pusės. Sakoma, kad ir miegamajame jie yra tiesiog nepakartojami.

Stipriausi: sutuoktiniai.

DVYNYS

Tai žmonės, kuriems labai paprasta sužavėti priešingą lyti. Jie spinduliuoja gyvenimo džiaugsmu, seksualumu ir nepaprasta energija, o tai nepalieka abejingų. Jų bėda  tuos santykius išlaikyti. Dvyniai į partnerį greitai pradeda žvelgti lyg į gerą draugą ir aplinkui dairytis naujo mylimojo. Šeimoje su jais labai sunku. 

Stipriausi: draugai.  

VĖŽYS

Nors Vėžiai labai sunkiai prisileidžia svetimus žmones ir jų draugų ratas gana ribotas, tačiau yra puikūs sutuoktiniai. Kai randa tą vienintelį, jie visa širdimi atsiduoda, labai juo rūpinasi ir stebina romantiškais poelgiais. Sakoma, kad tai tobuli partneriai, kurie viską padarys, kad jų antroji pusė būtų laiminga.

Stipriausi: sutuoktiniai.

LIŪTAS

Tai pats ištikimiausias Zodiako ženklas, kuriam didžiausias gyvenimo prioritetas  šeima. Aišku, jo antrąja puse gali būti tik toks žmogus, kuris susitaikys, kad Liūtas viskam vadovaus ir bus besąlyginis lyderis. 

Stipriausi: sutuoktiniai.

MERGELĖ

Nors tai dėmesingi žmonės, tačiau jiems labai sunku tvirtai išlaikyti šeimyninius santykius, mat yra labai linkę į neištikimybę. Kita bėda  jie dažnai neparodo savo jausmų, slapstosi po įvairiausiomis kaukėmis, o susikaupus labai daug bėdų  nuo jų slepiasi. Mergelės nejaučia jokios kaltės išduoti savo antrąją pusę, jiems tai taip pat įprasta kaip ir dažnai įsimylėti.

Stipriausi: meilužiai.

SVARSTYKLĖS

Tai labai atsidavę, draugiški ir aplinkinius greitai sužavintys žmonės. Nors aplinkiniai šio Zodiako ženklo atstovus labai vertina dėl dėmesingumo, jautrumo ir švelnumo, tačiau jiems tai dažnai pakiša koją asmeniniuose santykiuose. Jums sunku sukurti tvirtus santykius, nes meilės ryšius dažniausiai paverčiate tiesiog tvirta draugyste. 

Stipriausi: draugai.

SKORPIONAS

Tai tikri santykių ekspertai, kurie gyvenime turi labai daug partnerių. Skorpionai ilgai bando, ieško, įsimyli, skiriasi ir vėl taikosi. Jiems tiesiog gyvybiškai būtinos dramos! Būtent dėl šios priežasties Skorpionams sunku išlaikyti gerus šeimyninius santykius. Jie greitai pavargsta nuo vieno žmogaus ir ieško naujų atradimų. Skorpionas  bene labiausiai į neištikimybę linkęs Zodiako ženklas.

Stipriausi: meilužiai

ŠAULYS

Neįsprauskite Šaulių į kampą, nes jie labai vertina laisvės pojūtį ir nepriklausomybę. Nei su draugais, nei su antrąja puse jie nenori jaustis įsprausti į kampą, jiems būtina kuo dažniau pabūti vieniems. Jie labai greitai įsimyli, o jau tada nebemato nieko aplinkui. Šeimyniniuose santykiuose Šauliai labai kantrūs ir atsidavę. 

Stipriausi: sutuoktiniai.

OŽIARAGIS

Drąsiai galime teigti, kad šio Zodiako ženklo atstovų visai nedomina jokie neteisingi meilės nuotykiai. Jie neįsivelia į romanus, nes labai brangina šeimos ramybę, stabilumą ir jaukumą. Vienintelė bėda, lydinti Ožiaragius, tai, kad jiems labai sunku susirasti antrąją pusę. 

Stipriausi: sutuoktiniai.

VANDENIS

Tai žmonės, kurie turi labai daug draugų ir pažįstamų, lengvai užmezga naujus santykius, tačiau taip pat greitai juos ir nutraukia. Galima sakyti, kad Vandeniai labai maištingi ir sunkiai apsisprendžiantys, todėl labai blaškosi tarp mylimųjų. Jie puikūs meilužiai, nes nejaučia jokios sąžinės graužaties apgaudinėdami savo antrąją pusę.

Stipriausi: meilužiai.

ŽUVYS

Šio Zodiako ženklo atstovams reikia labai kantraus, atidaus ir dėmesingo partnerio, nes to nesulaukę jie tiesiog ieškos kito žmogaus. Jei iš santykių gauną viską, ko tikisi, Žuvys gali būti tobulos sutuoktinės. Jos mylimiems ir artimiems žmonėms viską atiduoda ir stengiasi pateisinti jų lūkesčius.

Stipriausi: sutuoktiniai.