„Vienas kitas patobulinimas padės labiau įtempti visą korpusą, taigi greičiau sulauksite rezultatų“, – sako trenerė, programos „Remodel Fitness“ kūrėja Jessi Kneeland.

Taigi paprašėme jos patarti, kaip patobulinti judesius. Ji rekomenduoja išbūti statinėje padėtyje iki 30 sekundžių, akimirką pailsėti, tada pakartoti pratimą dar kartą ar du.

Pajauskite kūno svorį

Pradėkite nuo dilbių. Remkitės dilbiais, kojų pirštais, kūną stenkitės išlaikyti tiesų ir įsivaizduokite, kad alkūnėmis galite pasiekti kojų pirštus. Atrodytų, nieko kitaip nedarote, bet įsivaizdavimas padeda labiau įtempti raumenis, na o stipriau įtempti raumenys – geresni rezultatai.

Ženkite žingsnį

Pradinė pozicija – remiatės dilbiais ir kojų pirštais, kūnas maksimaliai tiesus, pilvo raumenys įtempti. Iš šios pozicijos ženkite po mažą žingsnelį į šonus pakaitomis viena ir kita koja, taip pat galite pakaitomis sulenkti kelius – raumenims bus daugiau darbo.

Nuotr. Shutterstock

Išsitieskite

Pradinė padėtis – remiatės delnais ir kojų pirštais. Kulnus suglauskite – tada raumenys dirbs stipriau. Pasukiokite dubenį į vieną ir į kitą pusę – taip pat didesnis krūvis kūnui.

Pratimas su dideliu kamuoliu

Remkitės dilbiais į didelį kamuolį, kojų pirštais į grindis. Lėtai 10 kartų sukite dilbius į dešinę, kūną kiek įmanoma išlaikykite stabilų. Tą patį padarykite į kairę pusę.