Siūlome jums nuostabaus skonio guliašinę sriubą, kuri tinka vakarienei, kai norisi kažko sotesnio. 

Gaminimo eiga:

400 g kiaulieną (geriausia išpjovą, bet galima ir sprandinę, ir nugarinę) susmulkinti mažais gabalėliais ir pakepinti su šaukštu aliejaus. 

Atskiram puode pilti porą šaukštų aliejaus, pakepinti smulkintą didelį svogūną ir 5-6 kapotas česnako skilteles, sudėti dvi skardines konservuotu pomidoru, didelę saują saulėje džiovintų pomidorų, arbatinį šaukštelį acto, didelį šaukštą cukraus, druskos pagal skonį ir viduržemio jūros žolelių (itališkų arba Provanso).

Viską pavirti apie 20 min, tada sutrinti trintuvu. Į sriubą sudėti mėsos gabalėlius, konservuotų raudonųjų pupelių ir dar pavirti apie 5-7 min. Patiekti su tarkuotu kietuoju sūriu, grietine, natūraliu jogurtu arba be nieko.