Mėsos

Ypatingi kepsniukai
2016 m. gegužės 26 d. 00:00
Prasideda piknikų sezonas + KONKURSAS
2016 m. gegužės 25 d. 15:38
Ketvirtadienį kauniečius ir miesto svečius į Santakos slėnį sukvies tradicinis masinis piknikas. Šventės dalyviai bus vaišinami ką tik ant grotelių...
Ligų atsikratęs R. Jancevičius: tik besmegenis gali tikėti tuo, kas nepadeda  (58)
2016 m. gegužės 25 d. 10:58
Ričardas Jancevičius (38 m.), Hatha jogos mokytojas ir Tailando masažo meistras iš...
Egzotiškoji sriuba  (2)
2016 m. gegužės 25 d. 00:00
Monicos Bellucci dieta: sulieknėkite per 5 dienas + MENIU  (2)
2016 m. gegužės 25 d. 00:00
Laikantis Monicos Bellucci dietos, nereikalingų kilogramų atsikratyti galima vos per 5...
K. Kaikarienei rūpesčiai dėl svorio svetimi, nors savęs nevaržo  (24)
2016 m. gegužės 24 d. 19:55
Antradienio vakarą Vilniuje atidaryta paroda „Nealkoholinių kokteilių vasara“. Joje įsiamžino bei atidarymo šventėje dalyvavo ir kaunietė Kristina...
Trys nauji būdai, kaip iškepti bulves ant grilio  (1)
2016 m. gegužės 24 d. 10:42
Ruošiantis šiltam savaitgaliui tikru galvosūkius tampa ne tik mėsos marinavimas, bet ir klausimas, kokį vaizdų ir skanų garnyrą patiekti. Dauguma vasarotojų...
Kaip teisingai paruošti žuvį, kad būtų skani ir sveika?
2016 m. gegužės 24 d. 10:17
Daugelis šeimininkių ruošdamos žuvį ją ruošia panašiai kaip mėsos patiekalus....
Buvusi Hitlerio maisto ragautoja papasakojo apie patirtą siaubą „Vilko irštvoje“  (50)
2016 m. gegužės 24 d. 09:57
Kiekvienas patiekalas galėjo būti paskutinis jos gyvenime. Baigusios valgyti prėskus...
Trys būdai, kaip paruošti karštą bulvių garnyrą
2016 m. gegužės 24 d. 09:53
Ruošiantis šiltam savaitgaliui tikru galvosūkius tampa ne tik mėsos marinavimas, bet ir...
Strutienos guliašas  (6)
2016 m. gegužės 24 d. 00:00
Lengvatinis PVM galėtų būti taikomas ir pigesnei perdirbtai produkcijai  (15)
2016 m. gegužės 23 d. 18:37
Finansų ministras Rimantas Šadžius abejoja, ar Seime svarstomas lengvatinis PVM tarifas mėsai yra naudingas ir ekonomiškai pagrįstas. Lietuvos mėsos...
Nuo sumedžiotų gyvūnų šiurpstanti E. Jonauskė vegetare netaps: jei ne aš, tai kiti suvalgys  (39)
2016 m. gegužės 23 d. 17:34
Aplinkos viceministras Linas Jonauskas ne iš tų, kurie dirba tik kabinete ir savo darbą...
Mėsos perdirbimo rinkoje – naujas dalyvis  (34)
2016 m. gegužės 23 d. 14:02
Lietuvoje debiutuoja naujas mėsos perdirbimo rinkos dalyvis – UAB „ Mėsa LT “....
„Vaivorykštės šalis“, į kurią dažnas nori emigruoti  (21)
2016 m. gegužės 23 d. 09:40
Pietų Afrikos Respublika dažnam asocijuojasi su nuostabia gamta ir gyvūnija.
Kėdainių rajone, namo kieme, rastas nužudytas vyras  (3)
2016 m. gegužės 23 d. 09:23
Kėdainių rajono policija sekmadienį gavo pranešimą apie nužudymą. Nužudyto vyro kūnas buvo paliktas kieme.
Vargas dėl celiulito: ar verta stengtis?  (18)
2016 m. gegužės 23 d. 00:00
Atšilus orams dailiosios lyties atstovės skuba išlaisvinti kojas iš pėdkelnių ir pasimėgauti saule. Tačiau ne viena moteris užsisegusi trumpesnį sijoną...
Papasakojo apie gyvenimą Rusijos pasienyje ir kodėl nusivylęs Londonu grįžo namo  (215)
2016 m. gegužės 22 d. 14:40
Gyvenimą Londone į gimtą miestelį prie pat Rusijos sienos iškeitęs Artūras...
Nieko gero nesitikėjusį A. Užkalnį pradžiugino maistas bare  (158)
2016 m. gegužės 22 d. 14:30
Tikėtis skanaus maisto iš baro, ir dar baro su adresu Vilniaus gatvėje (blogiau maisto...
9 gudrybės virtuvėje, kurias žino apsukri šeimininkė
2016 m. gegužės 22 d. 10:07
Kiekviena šeimininkė turi savo gudrybių, kurios padeda jai pagaminti skanesnį...
Gardus vištienos pyragas
2016 m. gegužės 22 d. 00:00
Kai pabosta saldieji pyragai, bet pyragų norisi, renkuosi šį vištienos gardėsį. Pamenu, jis buvo mano pirmasis pyragas iš mėsos, ir ką galiu pasakyt, tikrai...
Kepsniai griliui KITAIP: patiks net didžiausiems gurmanams
2016 m. gegužės 21 d. 00:00
Čedaras, kamamberas, feta, ementalis tai vos kelios gerai žinomos sūrio rūšys, susiformavusios per tūkstančius žmonijos egzistavimo metų. Nesvarbu, kokios...
3 YPATINGI patiekalai, kurie nepaliks abejingų
2016 m. gegužės 21 d. 00:00
Skaniausias pasaulio kultūrų pažinimo būdas – ragauti tradicijomis apipintus...
Kiaulių auginimo įmonė patyrė nuostolių, bet planuoja pajamų ir pelno augimą  (8)
2016 m. gegužės 20 d. 16:00
Kiaulių auginimo įmonių grupės „ Idavang ” pardavimo pajamos 2015 metais siekė...
Grilio specialistas: kepant negalima mėsos šlakstyti alumi ar kitais skysčiais  (13)
2016 m. gegužės 20 d. 14:20
Šių metų gastronomijos tendencijos palankios lauke gamintam maistui, o tarp...
Grilio specialistas: mėsą ne tik kepkite, bet ir rūkykite  (3)
2016 m. gegužės 20 d. 14:06
Šių metų gastronomijos tendencijos palankios lauke gamintam maistui, o tarp populiariausių siūlomų pasirinkimų – ant grotelių kepta mėsa ar dešrelės....
Kaip tinkamai maitintis pradėjus bėgioti?  (3)
2016 m. gegužės 20 d. 11:24
Nesvarbu, ar esate naujokas sporte ar užkietėjęs atletas – jei norite gerų rezultatų ir savijautos treniruočių metu, teks daugiau dėmesio skirti savo...
Stulbinamai atrodanti 60-metė išdavė savo jaunystės triuką, kuris kainuoja vos 2 svarus  (82)
2016 m. gegužės 20 d. 10:27
Neįtikėtinai jaunai atrodanti Yazemeenah Rossi yra „Marks & Spencer“, „JD...
Egzotiški receptai iš lietuviškų produktų
2016 m. gegužės 20 d. 10:06
Artėjant gegužės 21-ąją minimai pasaulinei kultūrų pažinimo ir puoselėjimo dienai...
Pagrindinės taisyklės, kaip tinkamai suderinti vyną ir maistą
2016 m. gegužės 20 d. 00:00
Gėrimų žinovai pasakys, kad norint tinkamai ragauti vyną, yra svarbios trys taisyklės:...