Mėsos


Žalingi įpročiai virtuvėje
2016 m. rugsėjo 26 d. 11:28
Kai dažnai tenka sukiotis prie puodų, išmoksti ne tik skaniai gaminti. Pasak patyrusių virtuvės šefų, neretai gali susiformuoti ir „žalingų“ įpročių,...
Kaip sveikai maitintis kelionėse ir komandiruotėse?
2016 m. rugsėjo 26 d. 00:00
Mūsų gyvenimas ir mityba priklauso nuo mus supančios aplinkos ir, žinoma, jos sąlygų. Valgymo metas priklauso nuo mokslo, studijų ar darbo grafiko bei...
Azerbaidžianietiškas plovas  (1)
2016 m. rugsėjo 26 d. 00:00
Sveika mityba prieš vėžį - 1:0  (18)
2016 m. rugsėjo 25 d. 20:33
Viename interviu po šių metų Olimpinių žaidynių mūsų rinktinės krepšininkas...
Kaip atpažinti šviežią žuvį: pagrindiniai požymiai  (24)
2016 m. rugsėjo 24 d. 12:11
Žuvį rekomenduojama valgyti bent 2 kartus per savaitę. Tai neturėtų būti vien skani...
8 paprasti būdai, kaip apsisaugoti nuo gripo  (11)
2016 m. rugsėjo 24 d. 08:41
Gripas daugelį pasitinka bene kiekvieną rudenį ir pavasarį. Tam patariama ruoštis ne tuomet, kai aplinkui vis daugėja sergančiųjų, bet iš anksto. Tačiau...
Tragiška savaitė keliuose: girtas vairuotojas neteko draugo, o apvirtęs autobusas prispaudė žmones  (1)
2016 m. rugsėjo 23 d. 16:56
Lietuvos kelių policijos tarnyba informuoja, kad per savaitę, rugsėjo 16–22 dienomis (penktadienį–ketvirtadienį), mūsų šalies keliuose, pirminiais...
Reidas po Vilniaus mokyklų valgyklas: ką rado  (155)
2016 m. rugsėjo 23 d. 13:04
Dauguma su siaubu prisimena mokyklinius laikus, kai tekdavo srėbti skystą valgyklinę...
Kaip gardžiai paruošti bulves: specialisto patarimai  (3)
2016 m. rugsėjo 23 d. 11:44
Jeigu vyktų nuobodžiausių daržovių rinkimai, tikėtina, juos be konkurencijos laimėtų...
Virtų bulvių cepelinai  (2)
2016 m. rugsėjo 23 d. 00:15
Gardus patiekalas pietums. Pasigaminus daugiau galima užšaldyti šaldymo kameroje.
Vilniuje „Maxima“ atidarė parduotuvę toje vietoje, kur prasidėjo tinklo plėtra  (24)
2016 m. rugsėjo 22 d. 16:45
Ketvirtadienį vienoje judriausių Vilniaus Naujamiesčio rajono vietų, adresu Naugarduko gatvėje, atidarytas naujausias „ Maxima XX“ prekybos centras, rašoma...
Naujas draudimas: nustatytas terminas, kada į krūvą sukrautos medienos negalima deginti  (56)
2016 m. rugsėjo 22 d. 09:58
Aplinkos ministerija primena, kad jau antras mėnuo – nuo rugpjūčio 1 d. – galioja naujos redakcijos Aplinkos apsaugos reikalavimai lauko sąlygomis deginant...
Stebimi pokyčiai lietuvio pirkinių krepšelyje: populiarėja Vakaruose mėgiama mėsa  (27)
2016 m. rugsėjo 21 d. 17:12
Statistikos departamento duomenimis, 2015 metais, lyginant su 2014 m., vienas Lietuvos...
Po avarijos Kaune, gatvėje mėtėsi dešros ir kumpiai  (30)
2016 m. rugsėjo 21 d. 17:00
Trečiadienio pavakarę po darbų namo skubantys kauniečiai, važiavę A. Juozapavičiaus...
Dingusio sūnaus viešai ieškojusi vilnietė: kreipiuosi į visas mamas  (138)
2016 m. rugsėjo 20 d. 15:10
Istorija, kai rugsėjo pradžioje dingo dvidešimt dvejų Tadas , iš Vilniaus vykęs...
Prekių už 26 eurus užsisakiusi vilnietė pasipiktino jų pristatymu: tai yra visiška atgyvena  (149)
2016 m. rugsėjo 20 d. 14:42
„Vietoj šito aš jau geriau pėdinsiu pati su savo medžiaginiu (maišeliu)“, – piktinosi elektroninėje parduotuvėje „Barbora“ prekių įsigijusi...
„Samsonui“ – įtarimai dėl „juodosios buhalterijos“  (68)
2016 m. rugsėjo 20 d. 12:14
Kaune įsikūrusi viena didžiausių šalies mėsos perdirbimo bendrovių „ Samsonas “ daliai savo klientų pusę pagamintos rūkytos ir kitokios produkcijos...
Putojantis vynas ir jo patiekimo etiketas: ar tikrai jį reikia iššauti su trenksmu?
2016 m. rugsėjo 20 d. 10:16
Moterys nuo neatmenamų laikų renkasi šampaną. O gal putojantį vyną? Ar tai ne tas...
Griauna brangių ekologiškų produktų kultą: išsižiosite pamatę sudėtį  (37)
2016 m. rugsėjo 19 d. 19:07
Svarstymus pradėti maitintis sveikai dažnai lydi klausimas: kiek man tai kainuos?
Kaip geriausiai atšildyti mėsą?  (3)
2016 m. rugsėjo 19 d. 11:03
Jei manote, kad žinote geriausią bei greičiausią būdą, kaip atšildyti mėsą , gali...
Mitybos principai, padėsiantys ir sulieknėti, ir išlaikyti norimą svorį  (2)
2016 m. rugsėjo 19 d. 00:00
Įrašą šia tema buvau žadėjusi parašyti dar vasaros pradžioje, tačiau vis neradau laiko. Bet, kaip sakant, geriau vėliau nei niekada. Tad, nors ir šiek tiek...
Trys nuostabūs BUROKĖLIŲ patiekalai, kurie patiks visiems  (3)
2016 m. rugsėjo 18 d. 00:40
Burokėliai – dažnai, tačiau visai nepelnytai užmirštama daržovė, kurioje gausu vitaminų bei mineralinių medžiagų. Net patyrusi šeimininkė greičiausiai...
Kitokį gyvenimo būdą pasirinkęs Č. Vaupšas laikosi L. Tolstojaus principų  (25)
2016 m. rugsėjo 18 d. 00:00
Kasmet šiltąjį metų laiką savo tėviškėje - Joniškio rajono Juodeikių kaime...
Šermukšnių uogos - tikra vitaminų bomba  (21)
2016 m. rugsėjo 18 d. 00:00
Koks konservavimo būdas yra sveikiausias?  (8)
2016 m. rugsėjo 17 d. 19:01
Mūsuose dar gyvos tradicijos ne tik iki soties atsimėgauti šviežiomis daržo, sodo bei...
Ištirps burnoje: šviežių bulvių didžkukuliai  (8)
2016 m. rugsėjo 17 d. 00:00
Ar jau virėte cepelinus iš šviežių bulvių?
Kotletai „taupukas“: už šį receptą – didžiausia pagarba  (1)
2016 m. rugsėjo 17 d. 00:00
Kotletams gaminti yra sukurta nesuskaičiuojama galybė receptų. Vieni jų itin skanūs, dar nuo vaikystės pamėgti, kiti - dar negirdėti ir neišbandyti.
Spanguolės - vienos naudingiausių sveikatai laukinių uogų  (7)
2016 m. rugsėjo 17 d. 00:00
Laukinėje gamtoje augančias spanguoles pelkėse galima rinkti ne tik visą rudenį, bet ir...
Vietname kovojama su į kamuolį susisukančių skujuočių kontrabanda  (7)
2016 m. rugsėjo 16 d. 17:36
Vietnamas garsėja savo egzotiškais augalais ir gyvūnais, tačiau kai kurių jų likimas...
Nepavydėtinas medaus mėnuo Turkijoje: pakeitėme keturis kambarius  (232)
2016 m. rugsėjo 16 d. 13:45
„Grįžome iš kelionės. Ačiū Dievui, gyvi ir sveiki“, – taip savo istoriją apie...