Tai gali būti nulemta jūsų Zodiako ženklo. Atkreipkite dėmesį, kaip save vertina kiekvienas Zodiako ženklas, gal tai padės lengviau bendrauti ir suprasti kitus žmones. 

AVINAS

Šio Zodiako ženklo atstovai labai savimi pasitiki. Jie tokie optimistiški ir energingi, kad aplinkiniai jau nebereaguoja į perdėtą jų pasitikėjimą savo jėgomis. Dėl to, kad jie nesugeba savęs kritiškai įvertinti, Avinai neretai pakliūna į nemalonias ar kurioziškas situacijas. 

JAUTIS

Akivaizdu, kad Jaučių savivertė yra labai aukšta, tačiau jie to yra verti, mat niekada veltui nesipučia ir nesigiria. Aplinkiniai žmonės labai pasitiki jais, nes žino, kad jie visada juos apsaugos. Tai jausdami, Jaučiai tarsi prisiima didelę atsakomybę ir, dažnu atveju, susišluoja visus nuopelnus už gerus darbus. Jie ne iš tų, kurie nutyli apie savo sėkmę

DVYNIAI

Jei jau Dvyniai padarė kažką gero, jūs tikrai apie tai labai greitai išgirsite. Tai Zodiako ženklas, kurio savivertę galima vertinti labai dviprasmiškai. Iš vienos pusės, jie visada labai savimi pasitiki (ir tai aplinkinius žavi), iš kitos  giliai širdyje bijo būti įskaudinti ir pažeminti, dvejoja dėl savo jėgų. Šie prieštaravimai juos dažnai drasko ir neleidžia ramiai gyventi.

VĖŽYS

Tai žmonės, kurių savivertė labai didelė: jie puikiai žino, ko yra verti, ir ryžtingai siekia savo tikslų. Nors iš šalies jie gali atrodyti kuklūs, nuolankūs ir nelabai savimi pasitikintys, tačiau tai  išorinis veidas, kuris jiems padeda apgauti konkurentus. Dažniausiai Vėžiai yra savo profesinės srities puikūs specialistai, tai jei puikiai supranta ir vertina savo gebėjimus. 

LIŪTAS

Visi puikiai žinome, kad šis Zodiako ženklas yra karalius, kuris nori visose situacijose būti teisus... Net tada, kai pats abejoja savo jėgomis. Liūtų savivertę būtų galima apibūdinti žodžiais jautri aplinkos poveikiui. Jie nuolat nori girdėti pagyras, paskatinimus ir komplimentus, tik tuomet ir patys įtiki savo verte. 

MERGELĖ

Nors Mergelės pakankamai savimi pasitiki, tačiau juos labai žeidžia faktas, kai kažkas abejoja jų sugebėjimais. Jos gali būti labai arogantiškos ir kerštingos, jei kažkas bando juos sumenkinti. Tai Zodiako ženklas, kuris nors ir labai švelnus, tačiau gali virsti tikru kovotoju, jei aplinkiniai suabejoja jo sugebėjimais, talentais, asmeniniu žavesiu ir t.t.

SVARSTYKLĖS

Nekritikuokite šio Zodiako ženklo atstovų, nes tai juos labai skaudžiai gali palaužti. Svarstyklės ir taip labai savimi nepasitiki, nuolat galvoja apie tai, ką kiti apie juos mano, bijo pasirodyti blogesni ir pan. Gyvenime jos dažniausiai susiranda autoritetą, į kurį jos lygiuojasi ir bando tapti panašios. 

SKORPIONAS

Tai žmonės, kurių savivertė labai labai aukšta, jie pasitiki savo jėgomis, kelia sau aukštus reikalavimus ir, dažniausiai, juos įgyvendina. Aplinkinius ši Skorpionų savybė erzina, mat kartais jie būna per daug įkyrūs girdamiesi dėl savo talentų, sugebėjimų ir kitų privalumų. 

ŠAULYS

Tai žmonės, kurie labai gerbia ir save, ir kitus. Jų ypatingas sugebėjimas išlaikyti savivertę, kuri neperauga į pasipūtimą, žavi aplinkinius. Dar vienas šio Zodiako ženklo atstovų pliusas  jie sugeba pakelti kitų žmonių savivertę, mat niekada neužmiršta jų pagirti, paskatinti. 

OŽIARAGIS

Ožiaragių savivertė labai smarkiai priklauso nuo to, su kokiais žmonėmis jie bendrauja. Jei tai savimi pasitikintys ir gerą energiją spinduliuojantys asmenys, tokie bus ir Ožiaragiai. Jei linkę viskuo skustis, nelaimingi ir viskuo nepatenkinti  šias savybes perims ir šio Zodiako ženklo atstovai. 

VANDENIS

Iš šalies atrodo, kad Vandeniai labai savimi pasitiki ir tai demonstruoja visam pasauliui, tačiau užtenka kelių kritikos strėlių ir jie susigūžia lyg lapės į kampą įspraustas kiškis. Tai kūrybiškos asmenybės, todėl jų savivertę gali padidinti įdomios pažintys, kelionės, jų talento įvertinimas. Priešingu atveju, jei jie yra spaudžiami buities ir rutinos, jų savivertė pradeda tirpti lyg ant saulės palikti ledai. 

ŽUVYS

Tai žmonės, kurių savivertė būna labai aukšta, kai jiems patikimi atsakingi darbai, artimo žmogaus likimas ar kiti labai svarbūs dalykai. Jei tai smulkmenos, gyvenimiškos detalės, Žuvys gali būti labai atsipalaidavusios, išsiblaškiusios ir savimi nepasitikėti. Susikaupimo ir užsispyrimo trūkumas  tai labiausiai mažina jų savivertę.