Apie didžiąsias linijas jau rašėme (skaityk ČIA). 

Štai keletas ryškiausiai matomų mažųjų linijų ir jų reikšmių. 

Beždžionės ir Sidnio linijos

Žmonės su Beždžionės linija yra apsėsti manijų: jie nori visose srityse pirmauti ir skinti laimėjimus. Jie darbus atlieka akimirksniu ir niekada nedejuoja. Tai sėkmės paslaptis. Tikėtina, kad niekada nesiskųsite dėl pinigų stygiaus.  

Turintys Sidnio liniją pripažįsta visišką proto viršenybę prieš jausmus ir, siekdami savo tikslų, niekada nepasiduoda, tai itin užsispyrę žmonės. Geriau net nebandykite jiems prieštarauti. Tai itin šaltakraujiški asmenys, jie nepasiduoda jausmų antplūdžiui, todėl puikiai susitvarko stresinėse situacijose.

Merkurijaus linija

Ši linija atstovauja žmogaus pasąmonei. Taip pat - sveikatai. Jei linija sutrūkinėjusi, gali būti, kad jūs dažnai turite sveikatos problemų arba jos jūsų laukia ateityje. Tikėtina, kad jūs nuolat rūpinatės savo sveikata, tinkama mityba, dažnai laikotės įvairiausių dietų

Žmonės, kurių rankose itin ryškiai matoma Merkurijaus linija yra apsigimę finansininkai (arba kažkaip kitaip artimai susiję su piniginiais reikalais). Jūs puikiai sugebate viską parduoti, derėtis, išpešti naudą. Akivaizdu, kad jūs sukatės dideliame versle, taip pat - niekada neturėsite finansinių problemų. 

Nuotr. Shutterstock

Veneros lankas

Tai nedidelė vientisa arba sutrūkinėjusi linija. Veneros lankas rodo žmogaus emocingumą. Vientisa linija atskleidžia apie emocinę sumaištį ir bėdas sekso, meilės bei romantikos srityse. Toks žmogus lengvai įsimyli, greitai užmezga trumpalaikius santykius, todėl neranda to vienintelio žmogaus. Jis nuolat kenčia dėl meilės, rizikuoja ir dažnai labai daug praranda.

Jei linija sutrūkinėjusi, emocinė įtampa žymiai mažesnė. Toks žmogus lengviau susitvarko savo asmeninį gyvenimą ir randa harmoniją. 

Nuotr. Shutterstock

Saulės (Apolono) linija

Tai Likimo linijos antrininkė. Jei Saulės linija prasideda nuo Gyvenimo linijos vidinės pusės, jis visada jaus labai stiprų šeimos palaikymą, bus apgintas ir apsaugotas nuo negandų. Šeima - jo angelas sargas, kurioje jis visada ras ramybę.

Ryški Saulės linija rodo, kad turite labai daug meninių talentų, puikiai jaučiatės viešojoje erdvėje, esate apdovanotas gero oratoriaus savybėmis. Galite didžiuotis ir tuo, kad esate labai ryžtingas ir savo darbą mylintis žmogus.

Visos jūsų ambicijos ir norai bus realizuoti, tačiau prireiks daug darbo. Jei miegosi ant pečiaus, likimas greitai nuo jūsų nusisuks. 

Nuotr. Shutterstock