REIKĖS:

1,5 kg kiaulienos sprandinės;

1 svogūno;

1 gabalėlis mocarelos sūrio;

200 g pjaustyto fermentinio sūrio;

2 skiltelės česnako;

3 šaukštai majonezo;

kmynų; 

druskos; 

pipirų; 

sausų garstyčių miltelių;

paprikos miltelių. 

GAMINIMAS:

Sprandinę susipjaustyti maždaug 1,5 cm juostelėmis (pjauti ne iki galo, palikti kokius 2 cm neperpjautus). Mėsą pabarstyti prieskoniais ir viską gerai įtrinti. Susipjaustyti mocarelos sūrį, pomidorą ir svogūną. Kiekvieną įpjovimą ištepti majonezu, dėti pomidoro, svogūno ir abu sūrio gabalėlius. 

Nuotr. A. Zagorskytės

Mėsą apšlakstyti alyvuogių aliejumi ir apibarstyti spaustu česnaku. Dėti į foliją, sandariai apsukti ir kepti įkaitintoje iki 200 laipsnių orkaitėje apie valandą. Likus 10 min. iki kepimo pabaigos atidengti foliją. Skanaus!

Nuotr. A. Zagorskytės