Greitas, paprastas ir fantastiškai skanus pyragas, kuris labai primena šokoladuko "Snickers" skonį, patinka visiems mano artimiesiems. Pati jį nusikopijavau nuo draugės, kuri jį labai išgyrė. Patikrinau - nemelavo. Tikrai galima liežuvį praryti šį gardėsį valgant, todėl būkite atsargios.

Reikės:
100 g juodojo šokolado,
100 g baltojo šokolado,
400 g kondensuoto pieno,
100 g riešutų sviesto (galite pasigaminti pačios, tereikia sumalti saują skrudintų žemės riešutų su trupučiu sviestu),
250 g sausainių „Gaidelis".

Gaminimas. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros. Sausainius smulkiai sutrupinkite ir sumaišykite su riešutų sviestu. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi (nepamirškite uždengti ir šoninių sienelių). Suberkite sausainių masę į skardą ir šiek tiek šaukštu paspauskite.

Ant sausainių užpilkite kondensuotą pieną ir tolygiai paskirstykite. Ant viršaus užberkite mažais gabalėliais sulaužytą šokoladą. Kepkite 20-25 minutes, kol lengvai paruduos. Išėmę iš orkaitės leiskite porą valandų pastovėti šaltai, o tada jau skanaukite.