šokoladas

Gyvai / Kaip kava tampa nuodu: išskirtinis gydytojos Jelenos Tulčinos interviu

Naujos šeštadienio laidos „ Alfas Live “ viešnia – žymioji Jelena Tulčina . Gydytoja, mitybos specialistė, natūraliosios medicinos pradininkė...

Geras turinys prilygsta cirkui: kada verta jo kūrimą atiduoti vartotojams?

„Atsisukite į vartotojus, kartais jie padės sutaupyti ir pamilti prekės ženklą“, – ragina agentūros „Inspired UM“ skaitmeninės komunikacijos...

Alergologė paneigia populiariausius mitus apie alergijas (5)

Vilniaus universiteto prof. Rūtos Dubakienės knyga „Alergija. Priežastys, simptomai, gydymas“ – pirmasis išsamus lietuviškas leidinys apie mūsų...

Trijų aukštų šokoladinis pyragas: tokį pasigaminsite ir namie (16)

Konditeris Ali Gadžijevas pagamino trijų aukštų gaivų šokoladinį pyragą , kuriame tarpusavyje maišosi ryškus šokolado, vanilės, citrinų ir...

Naktinį darbą prisimena kaip siaubo filmą: 24 val. pamaina, grasinimai nužudyti, o laiko net tualetui nėra (253)

„Sodros“ duomenimis, Lietuvoje degalinių operatoriais dirba 3,7 tūkst. žmonių. Jų vidutinis atlyginimas „popieriuje“ siekia 843 Eur – tiek...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10