19
Kitas

1. Valgykite daugiau baltymų, daržovių ir vaisių

Jei vis dar laikotės tų pačių dietų, kaip ir būdama 20-ties, jums reikėtų liautis. Sulaukęs 30, 40 ir 50 metų jūsų kūnas išgyvena tam tikrus pokyčius, dėl kurių senieji grožio metodai, veiksmingai gelbėdavę tada, kai jums buvo 20, pradeda nebeveikti.

Tačiau jums tereikia išmokti pergudrauti savo organizmą ir nenumaldomai lėtėjančią medžiagų apykaitą.

Senėjimas ir hormoniniai pokyčiai ypač išryškėja menopauzės metu. Tačiau nuolatinis vangumas, atminties sutrikimai, nuotaikų kaita ir viršsvoris moteris pradeda kankinti jau atšventus 30-metį ir įžengus į ketvirtą dešimtį. Todėl jums verta žinoti keletą patarimų, kaip pagerinti jūsų medžiagų apykaitą ir emocinę būseną.

Taip pat pagerės ir jūsų fizinė savijauta. Dėl sugreitėjusios medžiagų apykaitos sumažės apimtys. Per tris savaites galite atsikratyti net 9 kilogramų.

Pirmiausia, ką rekomenduojame padaryti, tai praturtinti savo maisto racioną. Kai kurie maisto produktai gali padėti apsisaugoti nuo simptomų, susijusių su amžiumi atsirandančiais hormoninių pokyčiais.

Maistas, beje, gali taip pat ir pabloginti medžiagų apykaitą bei organizme vykstančius įvairius procesus. Todėl jums būtina mintinai išmokti produktų hormonų pusiausvyros sąrašą, kuris jums turi tapti antra Biblija.

Kaip maitintis ir dar daugiau naudingų patarimų, kaip apgauti savo amžių, rasite tolimesniuose straipsnio puslapiuose.

19
Kitas

1. Valgykite daugiau baltymų, daržovių ir vaisių