Ką šią savaitę jums žada žvaigždės? Skaitykite kiekvieno zodiako ženklo prognozes. 

AVINAS

Pasirūpinkite gera santykių atmosfera, sukurkite partneriui jaukumą. Jei elgsitės egoistiškai, smarkiai pakenksite santykiams. Mylimas žmogus gali jaustis atstumtas, svetimas jums – nesudarykite tokios situacijos. 

Vienišės šią savaitę bus linkusios labai lengvai ir greitai pažindintis. Jei sąmoningai į tai žiūrėsite, jums pavyks užmegzti ilgalaikį romaną.

JAUTIS

Turite būti pasiruošusi sulaukti naujų problemų santykiuose su partneriu. Nesileiskite, kad tokie nemalonūs netikėtumai jus įbaugintų. Jums abiems trūksta gaivaus impulso, postūmio. Pasistenkite atšviežinti santykius.

Su aplinkiniais vienišės jausis truputėlį drovios. Išsivaduokite iš senų įpročių spąstų ir pasielkite netradiciškai, originaliai su jus dominančiais asmenimis.

DVYNIAI

Jausite fizinę ir dvasinę pusiausvyrą, žydėsite, būsite savimi. Jūsų naujos energijos banga paveiks teigiamai ir santykius su mylimuoju. Neleiskite laiko veltui!

Būsite kaip niekada aštraus ir aiškaus proto, priimdama teisingus sprendimus. Todėl jeigu sutiksite įdomią, patrauklią asmenybę, nesuklysite pasirinkdama.

VĖŽYS

Fizinė ir psichinė būklė bus harmoninga, stabili. Tai padės įnešti ramybės ir darnos į santykius su mylimu asmeniu. Puikus laikas pradėti kažką bendro.

Savaitės pabaigoje (penktadienį ar šeštadienį) jūsų laukia maloni pažintis. Greičiausiai su ja prasidės naujas jūsų gyvenimo etapas  būkite pasirengusi bet kokiems likimo vingiams.

LIŪTAS

Šiuo metu jums viskas pavyksta lengvai. Tikėtina, kad susitvarkysite net su tais dalykais, kurie jums anksčiau atrodė neįmanomi. Pasinaudokite palankiu momentu ir pamėginkite drauge su savo partneriu imtis svarbių ir sudėtingų darbų, kuriuos jau seniai planavote.

Santykiuose su naujais žmonėmis jums bus lengva sužadinti domėjimąsi jumis bei simpatiją, todėl negaiškite laiko, dažniau linksminkitės didelėse kompanijose.

MERGELĖ

Neišsipildžiusių troškimų ilgesys santykiuose su partneriu šią savaitę tik augs, nebūsite patenkinta mylimuoju. Nepasiduokite šiems jausmų išbandymams ir proto žaidimams, geriau susitelkite į tai, kokie geri dalykai jus sieja su partneriu. Svarbiausia  tai, ką jus abu esate sukūrę, tai, ką turite.

Jei gailitės dėl neišnaudoto šanso susipažinti su įdomiu jums asmeniu, šią savaitę suvoksite, kad priežasčių gailesčiui ne tiek jau ir daug.

SVARSTYKLĖS

Jūsų ir partnerio dažniau nei paprastai laukia nesėkmių ruožas, todėl kažin ar sugebėsite įvertinti santykių, bendro gyvenimo progresą. Ugdykite savo kantrybę ir nepasiduokite neigiamoms mintims ir išgyvenimams. Tai tik laikini sunkumai.

Pasistenkite bendravimą su naujais žmonėmis apriboti iki minimumo, nes šią savaitę jums naudingiau laiką leisti įprastinėje aplinkoje su artimais žmonėmis.

SKORPIONAS

Stenkitės kuo mažiau kurti bendrų planų su mylimu žmogumi. Dabar visi numatyti renginiai ar darbai būtinai pakryps netikėta linkme, todėl geriau atsiduokite likimo valiai.

Netikėtai apsireikš jūsų slaptas gerbėjas. Įvykio posūkis gali jus sukrėsti, būkite pasirengusi patiems netikėčiausiams dalykams, patiems įdomiausiems jūsų gyvenimo scenarijaus posūkiams.

ŠAULYS

Ši savaitė jums bus kaip niekada sunki. Problemos santykiuose su mylimu žmogumi neduos jums ramybės. Gali netgi atrodyti, kad viskas griūva, kad santykių neįmanoma išsaugoti. Tačiau nuoširdus pokalbis (tikėtina, savaitės pabaigoje) išspręs visas susikaupusias problemas.

Mezgant naujas pažintis, reikėtų būti atidžiai. Net jei pasirodys, kad sutikote būtent TĄ žmogų, neskubėkite atsiverti, pasakoti apie savo jausmus ir svajones.

OŽIARAGIS

Ši savaitė ypač palanki bendram laiko leidimui su mylimu žmogumi. Tačiau jūsų partneris gali būti ne toks iniciatyvus, kaip jums norėtųsi, todėl nesidrovėkite jį kur nors pakviesti. Idealus variantas  aktyvus poilsis, pavyzdžiui, bėgiojimas ar slidinėjimas.

Jūsų žavesys ir pozityvi energija pritrauks daugelio vyrų dėmesį. Nepraleiskite galimybės ir užmegzkite naują pažintį, kuri gali peraugti į rimtus santykius.

VANDENIS

Iš pirmo žvilgsnio, savaitė pilna sunkumų ir problemų dėl bendravimo su mylimu žmogumi. Tačiau visus nesklandumus lengvai įveiksite. Pasistenkite nekurti papildomų konfliktinių situacijų ir supratingai reaguokite į partnerio elgesį.

Naujos pažintys džiugins įvairiapusiškumu. Pasistenkite nepaleisti iš akiračio žmogaus, kurį seniai pažįstate  kitos galimybės susitikti galite laukti labai ilgai.

ŽUVYS

Šią savaitę jūs su partneriu galite jaustis pavargę vienas nuo kito. Būtina įleisti gaivaus oro, atšviežinti santykius, paįvairinti bendravimą. Nueikite į kokią naują vietą romantiškai pasėdėti, paskirkite pasimatymą, išvykite į nedidelę kelionę.

Susilaikykite nuo naujų pažinčių. Skirkite laiko sau, patausokite jėgas ateičiai  žvaigždės jums ruošia svaiginantį romaną.