Bet, žinote, yra viena problema. Posakis „per kančias į žvaigždes" mano gyvenime dažniausiai nesuveikia. Kančios ir varginančios pastangos man ne gyvenimo pipiriukai, o jau visos aitriosios paprikos, kai po pirmojo kąsnio daugiau ir nebesinori... 

Taip ir su mano svajonėmis apie gražią figūrą: paprakaituoju sporto salėje, kitą rytą pradedu su nuo skaudančių raumenų subjurusia nuotaika, o po poros savaičių su gurgiančiu pilvu ir vakariniais „prasiblaškymais" sporto salėje jaučiuosi kaip nusivylusi ir depresijų kamuojama moteris. Ir galvą guldau - šita problema pažįstama tikrai ne man vienai. Tačiau prieš tris mėnesius, atrodo, jau radau savąją išeitį.

Jei nori efektyviai deginti riebaliukus

„Greičiau nei sporto klube" - šitokį pažadą mano problemai kartą metė, kiek žinau, vienintelis Lietuvoje figūros priežiūros salonas. Jame man buvo paaiškinta, kad įprasta dietos ir didelio fizinio krūvio formulė šiuolaikinei moteriai išties nebeveikia. Greitiems rezultatams reikia dar kažko...

Apie tai, kas veikia ir ko reikia šiuolaikinei moteriai, daugiau sužinosite čia. Be to, pasirodo, kad mūsų, mielosios, gyvenimuose sėkmingai ir lengvai degančios kalorijos priklauso ne tik nuo sveiko maisto ar išmanių sportavimo technologijų. Savo darbą atlieka ir du kiekvienos moters organizme įsitaisę „vyrukai".

Jų vardai - serotoninas ir endorfinas. Būtent nuo šių hormonų priklauso mūsų gera nuotaika bei energijos organizme kiekis. Kuo daugiau serotonino ir endorfino gyvena mūsų organizmuose, tuo laimingesnės jaučiamės ir tuo lengviau bei maloniau užsiimame riebaliukus deginančia fizine veikla.

Žinote, gal išties logiška? Juk su liūdnų ir blogų minčių ar nesėkmių antpuoliais dažniausiai galynėjamės plačiai atvėrę šaldytuvo duris ir pasitelkę figūrai nelabai draugišką jo turinį.

Kur slepiasi laimė?

Patarimai, kaip padidinti laimės hormonų kiekį ir kartu paskatinti kalorijų degimą, pasirodė visiškai nesudėtingi. Serotonino gausu juodame šokolade, riešutuose, datulėse ir bananuose. O pakankamą endorfino kiekį garantuoja reguliari vidutinio intensyvumo fizinė veikla, tokia kaip čia.

Taigi, mielosios, išvada labai paprasta: laimingos moterys su nereikalingais kilogramais atsisveikina žymiai paprasčiau. Tad pagalvokime, kokių įspūdingų rezultatų galėtume pasiekti, jei pasirinktume laimės ir malonumo suteikiančią fizinę veiklą.

P.S. O toms, kurios kas mėnesį norėtų sulaukti naudingų patarimų apie tai, kaip taisyklingai prižiūrėti figūrą, kokiu figūrai draugišku turiniu užpildyti šaldytuvą, ir ką daryti, kad laimės kasdienybėje būtų daugiau nei streso bei rūpesčių, o blogos nuotaikos protrūkiai nenusėstų ant pilvuko ir sėdmenų, rekomenduoju užpildyti nuorodos apačioje esančią formą ir kiekvieną mėnesį į savo pašto dėžutę gauti nemokamus patarimus. Būkim gražios ir laimingos!