Žiūrite į savo mylimojo akis ir galvojate: jose galėtumėte ir paskęsti. Tiesa, tas mėlynumas gali reikšti visai ne romantišką jūsų ateitį, o didelius išbandymus ir skausmingas skyrybas. Pažiūrėkite, kokia jums artimo žmogaus akių spalva ir įvertinkite, ar perspektyvūs jūsų santykiai.

MĖLYNAKIS IR MĖLYNAKIS

Tai žmonės, kurie gali būti ir labai gerai draugai, ir patys romantiškiausi mylimieji. Jūsų santykius lydi harmonija, supratingumas, bendrų tikslų siekimas. Drauge tikrai nenuobodžiausite, nes pasaulio pažinimo džiaugsmas ir nuotykių troškimas yra lyg jūsų poros varomoji jėga.

MĖLYNAKIS IR RUDAKIS

Tai pora, kurioje akivaizdiai dominuoja rudakis. Jei mėlynakį tenkina tokia šeimyninė padėtis, tuomet santykiai turi labai daug perspektyvos, jei ne – ilgai kartu nepabūsite. Jums tinka senas posakis: vienas be kito negali, bet ir kartu ankštoka. Tikėtina, kad jūsų porą lydi didesni ir mažesni kivirčai, nesutarimai. Jūsų santykiuose ramu nebūna.

MĖLYNAKIS IR ŽALIAAKIS

Jūsų duetas puikiai tinka draugystei ar partnerystei darbinėje sferoje, tačiau tik ne meilėje. Tiesiog labai mažai tikėtina, kad tarp jūsų gali įsižiebti karšti jausmai ar aistra. Fiziškai jūs vienas kito netraukiate, tačiau dvasiniame lygmenyje esate tobuli draugai. Mėlynakio energija ir veržlumas yra lyg raktas žaliaakiui į sėkmę bei pripažinimą.

MĖLYNAKIS IR PILKAAKIS

Tai žmonės, kurių partnerystė labai sėkminga tiek meilės srityje, tiek draugystės plotmėje. Tai du žmonės, kurie vienas kitą gali suprasti iš pusės žodžio. Aišku, didžiąją dalį sprendimų priima pilkaakis, nes jis iš prigimties yra lyderis, tačiau mėlynakiui tai tik į naudą. Jūsų meilė – tarsi likimo dovana. Ją tikrai lydės sėkmė.

RUDAKIS IR ŽALIAAKIS

Jūs esate lyg ugnis ir vanduo: lyg magnetas vienas kitą traukiate, bet tuo pačiu ir neišbrendate iš konfliktų. Esate stiprios asmenybės, kurioms tiesiog būtina pademonstruoti savo stiprybę ir galią, todėl kartais susikertate. Jei jūsų santykiai romantiški, galite būti labai stipri pora, jei jūs tik draugai – nieko gero neišeis, nes abu sieksite savo tikslų.

Nuotr. Shutterstock

RUDAKIS IR PILKAAKIS

Jūs puikiai vienas kitam tinkate, nes daugeliu aspektų esate labai panašūs. Racionaliai žvelgiate į gyvenimą, nebijote iššūkių, o į nemalonias situacijas reaguojate labai šaltai ir be panikos. Gyvenime turite labai daug tikslų, juos drauge pasieksite daug lengviau ir paprasčiau. Atminkite, jūsų poroje nereikia lyderio, nes būtent konkurencingumas ir gali sugriauti meilę.

RUDAKIS IR RUDAKIS

Esate labai energingi, judrūs, savimi pasitikintys ir gudrūs, tad dviejų tandemas sustiprina bendrą sėkmę. Nors jūsų santykius dažnai lydi nepasitikėjimas, pavydas ir mažytis konkurencingumas, tačiau aistros jums daugelis gali pavydėti. Esate iš tų porų, kurios sunkiai vienas kitą paleidžia iš rankų. Puoselėkite savo meilę, nes likimas jus suvedė ne veltui.

ŽALIAAKIS IR PILKAAKIS

Žaliaakiui santykiuose būtina ramybė, pasitikėjimas, nuoširdumas ir atvirumas, jei jis tai gaus iš savo partnerio pilkaakio, tuomet santykiai bus labai sėkmingi. Jus vienija geranoriškumas, atsidavimas tarpusavio santykiams ir aplinkiniams. Esate iš tų porų, kurios pirmos visiems lekia į pagalbą. Vienintelė bėda ta, kad kartais jūsų santykiams pritrūksta aistros, raskite būdų ją įžiebti.

ŽALIAAKIS IR ŽALIAAKIS

Jūsų psichologinis artumas žavi aplinkinius, atrodo, kad esate vienas kitam sukurti. Galite valandų valandas kalbėtis, ir jums niekada nepritrūks temų! Jus vienija bendras laisvalaikis, požiūris į gyvenimą, svajonės. Abu vertinate tą artumą, bet tuo pačiu ir labai pavydite savo partnerio. Neleiskite, kad tai jus užvaldytų, o tobuli santykiai virstų nesibaigiančiais konfliktais...

PILKAAKIS IR PILKAAKIS

Tenka pripažinti, kad jūsų santykius sieja bendras tikslas, nauda ir praktiškumas, o ne romantika, aistra bei susižavėjimas. Kartu galite būti gana ilgai, tačiau išsiskyrimas beveik neišvengiamas. Vieną dieną kažkuris iš pilkaakių suvoks, kad laikas išeiti, būtent taip, be didelių sentimentų, jis ir padarys.