Skaitykite 5braskes.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųskite programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Jei prieš keletą metų visos simpatijos atitekdavo tik Katei Middleton, mat ji nuo pirmųjų viešų pasirodymų tapo tautos numylėtine ir buvo lyginama su legendine princese Diana, Letizia sunkiai rado kelią į ispanų širdis. Ji net vadinta „ledo karaliene, nes visada elgėsi labai rimtai, nedalino šypsenų ir atrodė lyg išsigandusi paauglė. Tačiau pernai birželį, kai Felipe VI perėmė karaliaus titulą ir pareigas, ji tarsi sužydėjo. Žiniasklaida ją dabar seka lyg pramogų pasaulio žvaigždę, o tautiečiai giria už jos išskirtinį stilių. Gal karalienė Letizia (42 m.) ima pavyzdį iš Kates Middleton (33 m.)?

Nuotr. AOP

Nuotr. AOP

Ir Kate Middleton, ir Letizia į karališkąsias šeimas atkeliavo iš paprastų mirtingųjų tarpo. Kadaise Kembridžo kunigaikštienė apie Londono didybę nė nesvajojo. Ji užaugo nedideliame miestelyje netoli Niunbergo, o su princu Williamu susipažino besimokydama Šv. Andriaus universitete. Nuo pat pradžių Kembridžo hercogienei klijuota geros mergaitės etiketė: padori, žavi, atsakinga, stropi ir, žinoma, tikras pavyzdys visoms Didžiosios Britanijos merginoms.

Nuotr. AOP

Nuotr. AOP

Nuotr. AOP

Abiejų karališkųjų damų panašumas – nepaprastas lieknumas. Kate Middleton per pastaruosius metus jau antrą kartą laukiasi, tad šios kalbos jos nebevargina. O kas nutiko Ispanijos karalienei? Raktikauliai atsikišę, rankos kaulėtos...

Spauda praneša, kad Letizia iš savo mitybos visiškai išbraukė angliavandenius. Kai vieno oficialaus vizito metu Čilės pirmoji dama pasiūlė jai stiklinę apelsinų sulčių, ši mandagiai atsakė: „Ačiū, aš nevartoju cukraus.

Dieta gal ir efektyvi, tačiau vienos stilingiausių Europos moterų išvaizda kelia prieštaringus vertinimus. Vienoms moterims Ispanijos princesė yra stiliaus ikona (dėl aprangos tikrai negalime ginčytis: peržvelkite nuotraukas  Letizia išties turi puikų skonį!), tačiau kitos, lygindamos jos išvaizdą, sako, kad princo Felipe mylimoji bei dviejų dukterų mama peržengė ribas. 

Nuotr. AOP

Letizios ūgis  167 centimetrai, o sveria moteris 44 kilogramus. Ji lyg porcelianinė lėlė, kuri, atrodo, nukris ir suduš. Elegancijos ir ekstravagancijos jai suteikia romantiškos, puošnios suknelės bei ryškūs, masyvūs papuošalai. Pavyzdžiui, jos „Cartier deimantų apyrankė, kuri kainuoja maždaug 25 tūkst. svarų, taip pat mėgstamas „Bulgari Parentesi žiedas, kainuojantis 10 tūkst. svarų, atskleidžia rafinuotą, bet tuo pačiu ir laisvą jos stilių. 

Nuotr. AOP

Nuotr. AOP

Akivaizdu, kad Ispanijos karalienė nesibaimina pademonstruoti, kad turi prabangių, daug kainuojančių įvaizdžio detalių. Na, o Kate Middleton laikosi kitos taktikos. Ji stengiasi rinktis paprastesnius papuošalus, kurių prabanga nepapiktintų tautiečių. Visuomenės pagyras ji ir pelno dėl to, kad nesibodi vilkėti paprastų, kiekvienam prieinamų firmų drabužius, su tomis pačiomis suknelėmis pasirodo keliuose renginiuose. 

Nuotr. AOP

Nuotr. AOP

Nieko keisto, juk Letizia  vyresnė ir brandesnė moteris. Užaugusi Ovjede (Šiaurės Ispanija), iki tapdama princese, Letizia dirbo žurnaliste, televizijoje skaitė žinias, spėjo ir ištekėti, ir išsiskirti, pasidaryti abortą. Ispanijos princo Felipe ir Letizios meilė užsiliepsnojo jų interviu metu, o visuomenės dėmesio ji sulaukė jau būdama susiformavusi asmenybė

Nuotr. AOP

Abi damos renkasi skirtingus mados namus ir dizainerius. Kate Middleton neretai pirmenybę teikia gimtosios šalies dizaineriams. Vieni jos mėgstamiausių yra mados namaiAlexander McQueen“, „Burberry“, „LK Bennett“, „Temperley London“. Letizia dažniausiai renkasi žinomų mados ženklų „Hugo Boss“, „Max Mara“, ispanų mados namų „Felipe Varela“ kūrinius. 

Ir tikrai galima pastebėti, kad Letizia stilius prabangesnis, laisvesnis ir labiau atskleidžiantis karališkąjį statusą. Tačiau niekas nepaneigs, kad nors Kate stilius konservatyvesnis ir griežtesnis, tačiau jos plati šypsena ištirpdo net kiečiausias mados kritikų širdis. 

Nuotr. AOP