Šie kotletukai gaunasi labai minkšti ir sultingi, todėl juos mėgsta ir vaikai. Labai skanu su bulvių koše, bet tinka ir su ryžiais ar makaronais.
Tik jei kartais naudosite džiovintus grybus, nepamirškite prieš tai jų pabrinkinti vandenyje, kad šie suminkštėtų.

Reikės:
300 g kiaulienos faršo,
300 g vištienos faršo,
300 g maltų miško grybų,
1 smulkinto svogūno,
1 šaukšto aliejaus,
1 šaukšto krakmolo,
2 šaukštų pomidorų padažo,
1,5 stiklinės mėsos ar grybų sultinio,
2 šaukštų grietinės,
2 šaukštelių miltų,
1 šaukštelio cukraus.

Gaminimas. Faršą suminkykite su grybais, svogūnu, aliejumi, krakmolu. Suformuokite kotletukus ir dėkite kepti, kai gerai apskrus, įpilkite sultinį, patroškinkite 10 minučių.

Ištraukite kotletus. Į keptuvėje esantį sultinį sudėkite pomidorų padažą, grietinę, miltus, cukrų, 2 šaukštus vandens. Viską gerai išmaišykite ir užvirinkite, tuomet į padažą sudėkite kotletukus ir dar porą minučių patroškinkite.

Skanaus!