Britney Spears ir jauna atlikėja Iggy Azalea susivienijo į labai karštą duetą, kuri pavadino Pretty Girls. Filmuodamosi naujam klipui, damos labai atvirai išsirengė. Britney pasirinko itin trumpą leopardo rašto palaidinę, kuri atidengė jos pilvuką. Tenka pripažinti, kad liemuo jau ne toks kaip senais gerais laikais. 

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press

NORI TOBULO LIEMENS?

Galime daryti atsilenkimus, sukti lanką, mažiau valgyti ir... pridėti dar 3 gręžiojimosi (arba sukinių) pratimus, kad padailintume liemens linijas.

Lankas padeda išties  taip gerai atidaužo raumenis, kad paskui net mylėtis keletą dienų nesinori.

Štai 3 pratimai vapsvos liemeniui. Ir viskas paremta sukiojimusi. Pabandom?

Sukiniai sėdint

Tam reikalui tiks biuro kėdė, kuri sukiojasi. Laisvai atsisėskite, kojų nelaikykite plačiai, remkitės pilna pėda. Darydamos pratimą, kojų neatitraukite nuo žemės.

Rankas ištieskite prieš save ir sukiokitės su kėde į kairę ir dešinę. Sukitės kaip galima toliau ir stipriau po 30 kartų į kiekvieną pusę. 

Pratimą darykite kas antrą dieną.

Sukiniai stovint

Atsistokite tiesiai, kojos  pečių plotyje, o rankas dėkite ant pakaušio. Pilvą gerai įtempkite.

Tada dešinę koją lenkite ir keliu siekite kairę alkūnę (ją irgi lenkite prie kelio). Užfiksavusios „susijungimą", grįžkite į pradinę padėtį ir tą patį padarykite kaire koja ir dešine ranka.
Pratimą darykite kasdien 3 kartus po 20 sukinių į abi puses.

Sukiniai gulint

Atsigulkite ant nugaros, rankas ištieskite į šonus, padėkite delnais žemyn. Kojos ištiestos, tiesios.

Tada sulenkite dešinę koją per kelį, kelkite per kairę koją ir keliu palieskite grindis. Užfiksuokite ir grįžkite į pradinę padėtį. Tą patį pakartokite kaire koja.

Pratimą darykite kas antrą dieną 2 kartus po 20 gręžinių į kiekvieną pusę.