Esu labai simpatiškas, protingas ir patrauklus vyras. Bet turiu problemą dėl sekso, nes labai greitai susijaudinu. Tas labai greitai - tai maždaug minutė. Tikriausiai jau juokiatės iš manęs, nes ką ten spėsi nuveikti per 60 sekundžių?

Akivaizdu - normaliu seksu niekada nesimėgavau. Nors nuolat sulaukiu merginų dėmesio, man tikrai nereikia jų specialiai ieškoti, bet tik pamačiusios mano bėdą jos bėga neatsisukdamos.
Savotiškai pavydžiu tiems, kurie gali mylėtis normaliai, mėgautis savo mylimos moters kūnu... jaučiuosi nepilnavertis vyras. Kas su manimi blogai? 
 
Aišku, yra priemonių, kurios situaciją pagerina. Tai alkoholis - daug jo išgėrus viskas susitvarko ir mylėtis galima pakankamai ilgai. Bet nenoriu tapti alkoholiku... Taigi, kitas sprendimas yra vaistai, kurie labai brangūs, nors finansinių problemų neturiu. Jie kainuoja apie 200 litų (užtenka tik savaitei). Tada irgi galiu mėgautis seksu. Bet nenoriu tapti priklausomas nuo kažkokių vaistų, kurių poveikis organizmui gali būti kenksmingas.

Vienas geras bičiulis siūlė apsilankyti pas urologą. Taip ir padariau. Deja, jis pasakė, kad jokių fiziologinių kliūčių nėra. Visos problemos slepiasi mano galvoje. Gydytojas liepė kreiptis į psichologą, jei pačiam nepavyks susidoroti su bėda. 

Žinau, kad panašios problemos dažniausiai kamuoja paauglius, tik pradėjusius lytiškai bręsti. Na, aš į tokį tikrai nesu panašus. Bijau, kad niekada nesukursiu normalios šeimos, nerasiu moters, kuri galėtų taikstytis su mano greitu baigimu.

Informacijos ieškojau internete ir specializuotoje literatūroje. Ten siūloma padirbėti su savim? Pavyzdžiui, masturbuojantis sustoti, kai tik jau atrodo, kad laiminga pabaiga beveik priartėjo... palaukti ir vėl masturbuotis. Dar rekomenduojama pabandyti prieš lytinį aktą pasimasturbuoti. Kitos išeitys: naudoti storesnius prezervatyvus arba šaldančius, kurie turėtų pailginti aktą. Deja, mano atveju niekas nepasiteisino.

Buvo toks etapas, kai maniau, kad esu nenormalus... Vėliau išsiaiškinau, kad nemažai vyrų susiduria su šia bėda. Na, o priežastys - pačios įvairiausios: itin jautri varpa, psichologinės problemos, silpni vidaus dubens raumenys... 

Susitaikyti su tuo gal ir galėčiau, tačiau labai liūdna, kad moterys, kurias sutinku, itin nejautrios bei nesupratingos. Jos nenori vyro, kuris jų tinkamai nepatenkins. Bet ar meilė tai tik seksas? O gal mūsų visuomenė tokia iškreipta, kad kūniški malonumai tapo poros santykių pagrindu? Rašau šį laišką, nes esu labai nusivylęs visa moteriška gimine...

O ką jūs manote apie tokią vyro nelaimę ir nuoširdžią išpažintį

Jei ir jūs norite papasakoti savo istoriją, siųskite ją el. paštu info@5braskes.lt