Pakalbinome 10 moterų. Jų klausėme: kokia vyro kūno dalis jas labiausiai jaudina. Pasipylė įvairiausi atsakymai.

Vaida: „Dievinu tvirtas ir raumeningas vyrų rankas bei pečių liniją. Aišku, nesižaviu dviejų durų spintomis, bet mėgstu proporcingus raumenukus, lygiai įdegusią odą... Juk tokios rankos gali ir stipriai apkabinti, apsaugodamos nuo pavojų, ir švelniai laikyti glėbyje“.

Urtė: „Prisipažinsiu, negaliu atsispirti storalūpiams vyrams. Tiesiog tirpstu pamačiusi tokį, nes įsivaizduoju, kaip jo lūpos įsisiurbia į manąsias. Bučiniai būna tiesiog tobuli!“

Martyna: „Žvilgsnis - tai pirmiausia pastebiu, kai susitinku su nauju vaikinu. Jei jis drąsus, ryžtingas ir pasitiki savimi - greitai susižaviu. Jei bailus, atsargus ir nepatikimas - bėgu kuo toliau“. 

Lina: „Man patinka grubūs veido bruožai, visada dėmesį atkreipiu į nosį, akis, antakių taisyklingą liniją, smakrą ir apatinį žandikaulį. O šiaip, galiu grožėtis pečių linija ir užpakaliuku. Ne itin simpatizuoju liesam kūno sudėjimui, labiau net patinka pilvukas ir kiek plaukuota krūtinė. Būtinas ir gaivus kūno kvapas - smirdukų niekas nemėgsta!“

Loreta: „Trijų dienų barzdelė yra pats seksualiausias dalykas! Vyrams turėtų būti privaloma ją auginti. Bet tik tiems, kurių plaukai tamsūs, nes šviesūs stagarai atrodo juokingai - lyg viščiuko plunksnelės“.

Eglė: „Dievinu savo vyro užpakaliuką - jis nei per didelis, nei per mažas, bet seksualiai riestas ir raumeningas. Mane ši kūno dalis labiausiai traukia ir žavi“.  

Angelė: „Seksualiausias vyro organas - smegenys. Tik išmintingas, save ir aplinkinius gerbiantis, išsilavinęs ir malonus vyras gali patraukti normalios moters dėmesį. Kas iš tų raumenų? Pasikalbėsite, kažką naujo sužinosite? Mano nuomone, vyras privalo būti protingesnis už savo mylimą moterį“.

Monika: „Nors mane žavi labai skirtingi vyrai, tačiau juos visus vienija viena fizinė savybė - graži šypsena, kuri labai daug ką pasako. Ji gali arba sužavėti, arba atstumti, o kartais netgi įžeisti...“

Vytautė: „Juk sakoma, kad akys - žmogaus sielos veidrodis. 100 proc. su šiuo teiginiu sutinku. Mane labiausiai žavi vyrai, kurių akys ryškiai žydros, primenančiomis jūros tolius arba giedrą dangų. Visada atkreipiu dėmesį ir į rudakius. Manau, kad tai labai karšti lovoje ir moterimi gerai pasirūpinantys vyrai“.

Milda: „Gali moterys apsimetinėti, kad joms patinka akys, protas, šypsena, bet akivaizdu - visos norime raumenų. Vyras privalo prisižiūrėti (kaip ir moteris), nes alaus pilvukas ir papukai - labiausiai atstumiantys bruožai. Mano vyras kasdien sunkiai pluša sporto salėje, o rezultatas - tobulas, raumeningas ir be jokio riebaliuko kūnas“.