Mano geriausias pratimas nuo celiulito - vanduo ir seksas, seksas ir vanduo. Daug mylėtis ir daug gerti skysčių ir pagaliau pažvelgti į save ne savo kritiškomis, o savo mylimo žmogaus akimis. Vyrai nemato mūsų trūkumų! Jie ir savo nemato - nei pilvo, nei to, kas kabo papilvėj ramios būsenos. Jiems viskas yra LABAI GERAI! Tad pasistenkime pakelti savo motyvaciją ir taip entuziastingai palyginti savo kailiuką, kad vyrui pakiltų... rankos mus apkabinti!

Jei celiulitas ant užpakaliuko...

1 PRATIMAS. Kojos pečių plotyje. Į kiekvieną ranką paimkite po 2 kg svarmenį, laikykite jas ties talija. Palengva tūpkite, nugara tiesi, o rankos - prie talijos. Užfiksuokite padėtį, lyg sėdėtumėte ant kėdės, kokiai 20-30 sekundžių, kartu įtempdamos užpakaliuko raumenis, o paskui pamažu atsistokite. Pratimą kartokite 12 kartų. Idealu pasiekti lygį, kad galėtumėte padaryti 4 priėjimus po 12 kartų.

2 PRATIMAS. Atsisėskite ant grindų, nugara tiesi, kojos - irgi, o rankas sunerkite už galvos. Tokiu būdu vien užpakaliuko apvalumais judėkite į priekį ir atgal. Kartokite tiek, kiek galite.

3 PRATIMAS. Atsigulkite ant pilvo, smakrą padėkite ant sunertų rankų. Vieną koją kelkite aukštyn, kiek tik galite, ir sulaikykite tokioje padėtyje, įtempdamos užpakalio raumenis. Paskui palengva koją nuleiskite. Padarykite 20 kartų kiekvienai kojai. Idealu, kad tikslas būtų padaryti 3 prieėjimus po 20 kartų.

Jei celiulitas ant šlaunų...

1 PRATIMAS. Pagrindas - 1 pratimas, skirtas užpakaliukui. Tik kojas šiuo atveju laikykite ne pečių plotyje, o maksimaliai išsižerkite, kelius laikydamos į šonus.

2 PRATIMAS. Kojos pečių plotyje, rankos ištiestos į priekį su svarmenimis. Kairę koją statykite į priekį ir leiskitės ant dešinio kelio. Lėtai ir įtempdamos sėdmenis grįžkite į pradinę padėtį. Kartokite pratimą kiekvienai kojai po 12 kartų. Siekiamybė - 4 priėjimai po 12 kartų.

3 PRATIMAS. Šokinėti per šokdynę. Kuo daugiau, tuo geriau. Pradėkite nuo 3 priėjimų po 20 kartų.

Rezultatus turėtumėte matyti po kelių savaičių.