Nutukimas viršutinėje kūno dalyje

Riebalų sankaupos viršutinėje kūno dalyje rodo, kad žmogus mėgsta skaniai pavalgyti, tačiau tai iššaukia skrandžio problemas. Po persivalgymo kamuojančiomis skrandžio bėdomis skundžiasi žmonės, kurie tiesiog negali atsispirti gardiems ir riebiems patiekalams. Jūs per dažnai apkraunate savo skrandį. Dėl to sutrinka virškinimas. Todėl jums būtina peržiūrėti savo mitybos racioną ir sumažinti suvartojamų kalorijų kiekį bei porcijų dydį.

Maistą lengviau suvirškinti padės dvi stiklinės vandens - išgerkite 30 minučių prieš valgį. Niekas nesako, kad bus lengva, bet turite atsisakyti saldumynų, pyragų ir labai riebaus maisto. Laikui bėgant, tinkama mityba atneš teigiamų rezultatų.

Papildomi kilogramai ant pilvo

Dėl nervų, nuolatinio streso, depresijos ir nerimo taip pat kyla problemų su viršsvoriu. Riebalai pradeda kauptis kaip apsauginis šarvas ne tik ant viršutinės kūno dalies, bet ir ant rankų, krūtinės, pilvo. O tai vyresnio amžiaus žmonėms iššaukia infarktą ir širdies ligas.

Jūs turite rasti ramybę. Daugiau skaitykite, vaikščiokite, užsiimkite veikla, kuri atneša jums džiaugsmą ir malonumą. Patikėkite, kai kurios gyvenimiškos problemos nėra tokios ir baisios. Ir jos neturėtų paveikti jūsų sveikatos būklės.

Sankaupos ant klubų ir šlaunų

Jei jums riebalai kaupiasi ant klubų ir šlaunų, tikėtina, kad yra išsibalansavę jūsų hormonai.

Jums būtina pagerinti savo medžiagų apykaitą, todėl daugiau judėkite. Daugiau apie tai, kaip pagerinti medžiagų apykaitą ir atsikratyti svorio, rasite čia.

Pūpsantis pilvukas

Nutukimas ir riebalų sankaupos pilvo srityje gali sukelti problemų, susijusių su kvėpavimu. Kaip atsikratyti nepageidaujamo pilvo? Daugiau judėkite ir mažiau lankykitės greito maisto užkandinėse.

Papilnėjusi apatinė kūno dalis

Figūros tipas, kai riebalai kaupiasi apatinėje kūno dalyje, yra paveldimas genetiškai, tačiau tai nereiškia, kad į šią problemą reikia žiūrėti pro pirštus. Kai riebalai kaupiasi ant kojų, joms tenka atlaikyti didelį kūno svorį. Tai atsiliepia jūsų venoms. Kojos pradeda tinti. Venos trūkinėja.

Norėdami sumažinti apimtis apatinėje kūno dalyje, pradėkite laipioti laiptais, nevažinėkite liftu. Iki darbo eikite pėstute. Bent porą stotelių.

Vakare paprašykite mylimo žmogaus jums padaryti kojų ir pėdų masažą.

Vertėtų nepamiršti, kad nutukimas ir viršsvoris gali sukelti ne tik širdies, kvėpavimo, skrandžio ligas. Jis gali sukelti pavojų jūsų gyvybei.

Svarbiausia, sveikai maitinkitės, gyvenkite aktyvų gyvenimo būdą ir mylėkite savo kūną!

http://takprosto.cc/tipy-ozhireniya/