Skaitykite 5braskes.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųskite programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Praeityje muilo operose Dinastija ir Melrouzas išgarsėjusi aktorė Heather Locklear atrodo visu dešimtmečiu (ar net daugiau) jaunesnė. Tačiau ką reiškia atrodymas, kai siekiama jo įvairiomis priemonėmis: plastine chirurgija, užpildais, trumpomis suknelėmis?

Nuotr. AOP

Nuotr. AOP

Neabejoju, kad dauguma sakys: „Nuostabiai atrodo, ko čia ji kabinėjasi? Turėčiau galimybių, ir aš taip daryčiau. Tačiau pažvelkime arčiau: skruostai pilni, lūpos irgi pakoreguotos. Aktorė atsikratė šiek tiek riebaliukų, kurių turėjo prieš keletą metų. Tačiau tokio greito sulieknėjimo pasekmės  išsišovę kelių kaulai, apdribusi oda. Tai matyti, nes velkasi trumputes sukneles  kaip paauglė.

Nuotr. AOP

Nuotr. AOP

Štai stovi šalia su savo dukterimi Ava Sambora („Heather ir „Bon Jovi gitaristo Richie Samboros meilės vaisius), ir aišku  laiko neapgausi net už pinigus. Mergaitė nuo mažų dienų su mama dalyvavo viešose renginiuose. Jei seniau visų fotografų žvilgsniai būdavo nukreipti į žaviąją mamą, dabar paauglė sulaukia daug daugiau dėmesio. Juk ji visiška Heather Locklear kopija  lyg porcelianinė lėlė. Tačiau mama, rodos, bando nenusileisti dukros jaunystei ir iš visų jėgų demonstruoja seksualumą bei patrauklumą...

Nuotr. AOP

Nuotr. AOP

Pramogų pasaulis verčia nuolat būti ant bangos, tačiau perlenkta lazda atneša tik nusivylimą. Apie tai anksčiau, beje, yra prisipažinusi Nicole Kidman, kuri teigė, jog po botokso injekcijų negalėjo judinti veido raumenų, o vaizdas veidrodyje varė į neviltį.

Kas būna? Dar vienas taisymas ir tobulinimas. Ir taip be galo.

Labai gaila, kai plastinės operacijos pateikiamos kaip koks masažas, kaip gera pirtis ar skanus maistas restorane. Užsisakei, gavai ir išeini patenkintas. Ką mato paauglės? Lengvumą, prieinamumą, staigų rezultatą be sporto klubų, be dietų, be sveikos mitybos. Beveik niekas nekalba ir neparodo kitos pusės: galimų komplikacijų, mėlynių, suparalyžiuotų veidų.

Grožio pasaulyje  tik laimės istorijos? Kiekviena istorija turi ir savo tamsiąją pusę... Ar sutinkate, kad Ava Sambora neįtikėtinai panaši į savo mamą Heather Locklear  jaunystėje? 

Nuotr. AOP

Nuotr. AOP