Vieno garsiausių futbolininkų Cristiano Ronaldo mylimoji Irina Shayk – gražuolė manekenė, kurios nuotraukos kasmet puošia įtakingiausius mados ir sporto žurnalus. Egzotiškų veido bruožų rusaitė gali pasigirti puikia figūra, bendradarbiavimu su mados namais „Lacoste“, „Victoria's Secret“, „Guess“, „Cesare Paciotti“, „Armani“, taip pat vaidmenimis Kanye Westo vaizdo klipe „Power“ ir kino juostoje „Hercules“, kuri ekranus pasieks jau šių metų liepos pabaigoje. Su Christiano manekenė draugauja nuo 2010 m., juos suvedė „Armani Exchange“ apatinio trikotažo fotosesija.
Irina Shayk
Ispanijos rinktinės futbolininko Gerardo Piqué išrinktoji – pasaulinio garso žvaigždė Shakira. Atlikėja garsėja ne tik vokaliniais gebėjimais, bet ir pavydėtinomis kūno linijomis, ji vadinama viena seksualiausių pramogų pasaulio žvaigždžių. Pora susipažino 2010 m., kai Gerardas nusifilmavo dainininkės vaizdo klipe „Waka Waka (This Time for Africa)“, o 2013 m. sausio pabaigoje jiedu susilaukė pirmagimio.
Shakira
Anglų futbolininkas Danielis Sturridge'as susitikinėja su manekene Jourdan Dunn, poros romanas paviešintas šių metų vasarį. Aukštaūgė Jourdan (1.80 m) išsiskiria liauna ir sportiška figūra, ją itin myli mados namai „Burberry“, manekenė priklauso geidžiamiausiai „Victoria's Secret“ angelų lygai. J. Dunn teko demonstruoti mados namų „Calvin Klei"n, „Saint Laurent“, „DKNY“, „John Galliano“, „Tommy Hilfiger“, „Rag & Bone“, „Banana Republic“ ir dar daugybės kitų kolekcijas. Taip pat ji yra Rihannos specialiai mados tinklui „River Island“ sukurtos kolekcijos veidas.
Jourdan Dunn
Ispanijos rinktinės futbolininkas Ikeras Casillasas pašonėje glaudžia garsią sporto žurnalistę ir įspūdingą gražuolę Sarą Carbonero. Šįmet 30-metį atšventusi žurnalistė 2009 m. buvo pripažinta seksualiausia pasaulio reportere. Prieš metus Ikeras ir Sara viešai paskelbė, jog yra pora, o 2014 m. sausio pradžioje susilaukė pirmagimio. Kalbama, kad Sara jau kur kas anksčiau susitikinėjo su ispanų futbolininku ir būtent jis padėjo merginai pralaužti ledus sporto pasaulyje.
Sara Carbonero
Švedijos futbolininko Christiano Wilhelmssono sutuoktinė Oksana Andersson yra rusų kilmės manekenė, kadaise ji dainavo grupėje „Sunblock“. Mylimieji susituokė 2010 m., šiuo metu augina 2 atžalas – Naomi (3 m.) ir Leoną-Princą (1 m.). Oksana turi tinklaraštį, kuriame dalijasi savo darbo kasdienybe, kelionių įspūdžiais bei mados naujienomis.
Oksana Andersson