Kelios mano draugės yra susidariusios reikalavimų sąrašą, kurį turėtų atitikti jų būsimas partneris. Ten įvardinta ne tik akių spalva, bet ir pomėgiai bei stilius. Sakoma, kad tokie dalykai „užprogramuoja“ sėkmei ir likimas pats ant slenksčio atveda princą. Bet kai kurios nuostatos gali baigtis tuo, jog prie durų, kaip sakoma viename anekdote, rasi tik baltus arklius...

Taigi, kokios nuostatos trukdo susirasti vyrą?

1) „Jis turi sutarti su VISAIS mano draugais“

Dar kartą apie tai pagalvokite. Ar jūs pati iš tiesų sutariate su VISAIS savo draugais? O galbūt kurio nors įpročiai ar požiūris jus kartais išveda iš kantrybės... Kai kurias drauges mes pažįstame dešimtmečiais ir mylime jas besąlygiškai... bet ar jos jums iškart kristų į širdį, jei jas sutiktumėte šiandien? Ir ar visos jūsų draugės sutaria tarpusavyje? Taigi, mažiau kreipkite dėmesio į tai, kaip jūsiškis sutaria su jūsų draugėmis ir daugiau vertinkite jo pastangas jas pamėgti ar joms įtikti.

2) Seksas VISADA turi būti geras

Net pati gyvuliškiausia aistra kartais prislopsta. Ir tam gali būti begalė priežasčių: galbūt jis turi asmeninių problemų, kurios jam trukdo atsipalaiduoti, o galbūt akto metu jį užgriuvo prisiminimai, apie kuriuos jis nepasiruošęs kalbėti... arba jis tiesiog pavargęs! Neskubėkite daryti išvadų, geriau ramiai pasikalbėkite  būtent galimybė būti atvirais yra vienas svarbiausių sėkmingų santykių aspektų.

3) Jūsų amžiaus skirtumas turi būti minimalus.

Visose pažinčių svetainėse galima pasirinkti jus dominančio žmogaus amžių. Žinoma, toks filtras sutaupo laiką, bet amžius tėra tik skaičius. Galbūt griežti jūsų reikalavimai partnerio amžiui iš jūsų atima galimybę sutikti gyvenimo vyrą. Kodėl 28-eri, o ne 25-eri? Kodėl 40-metis, o ne 45-erių metų vyras? Pačios pagalvokite, kad George'as Clooney jau senokai atšventė penkiasdešimtmetį. O į pasimatymą su juo tikriausiai neatsisakytumėte nueiti?

4) Jis turi turėti darbą.

Na, šis punktas gan kontraversiškas. Tiesiog patarčiau nedaryti išankstinių prielaidų. Visų pirma reikia išsiaiškinti, kiek laiko šis žmogus yra be darbo. Žinant dabartinę ekonominę situaciją, jo bedarbystė galėjo būti ir kompanijos bankroto priežastis. O galbūt jis metė darbą, kad galėtų įgyvendinti savo svajones, gal jis turi santaupų, kurias žada investuoti į savo verslą? O gal jis tik meluoja, kad jus patikrintų, tačiau iš tikrųjų yra milijonierius.

5) Jūs turite jį mylėti labiau negu mylėjote ką nors kitą.

Meilė visą laiką būna skirtinga, o bėgant laikui  tikrai ne tokia svaiginanti bei visa apimanti, kokia buvo paauglystės laikotarpiu. Nesakau, kad turite griebti bet ką, kas turi rankas ir kojas, tačiau kad ir kaip sunku būtų naujųjų santykių nelyginti su ankstesniais, neleiskite buvusiojo šmėklai užkirsti kelią į gyvenimo meilę.