Jennifer Lopez valgiaraštis labai griežtas. Pusryčiams ji išgeria stiklinę kakavos ir tik praėjus 15 minučių suvalgo obuolį arba apelsiną. Per pietus gražuolė leidžia sau suvalgyti vaisių, bet ne daugiau nei 200 gramų ir tiek pat varškės. Užkandžiams renkasi nedidelį kiekį džiovintų vaisių. Vakarienė – šiek tiek sotesnė, nei pietūs: 200 gramų daržovių ir tiek pat virtos žuvies arba paukštienos. Prieš miegą Jennifer išgeria neriebaus natūralaus jogurto.

Nuotr. AOP

Nuotr. AOP

Garsenybė turi ir keletą kitų grožio puoselėjimo paslapčių. Pasak Jennifer, lengvas įdegis padeda vizualiai atsikratyti keletą papildomų centimetrų, o teisingai paskirstytas bronzinio įdegio kremas padeda „nulipdyti“ reikiamas formas. Tam paprasčiausiai tereikia tamsesniu tonu patepti išorines ir vidines šlaunų sritis, viduriuką palikti neliestą ir drąsiai gali viešai demonstruoti savo gražias kojas.

Nuotr. AOP

Taip pat Jennifer kasdien sportuoja. Ji nemėgsta sporto salių, tačiau kasdien nubėga mažiausiai 5 kilometrus. Dainininkė negali atsispirti šokiams, per kuriuos taip pat sudegina labai daug kalorijų. Kiekvieną dieną energingiems šokiams ji skiria maždaug valandą.

Nuotr. AOP