Kalbiname dviračių remonto mokyklos steigėją Egidijų Šatą. 


-Kiek metų veikia „Veloklinika“?

-„Veloklinika“ nepailsdama dirba jau šešerius metus. Dviračių remonto paslaugas pradėjome teikti dar 2008 metais pačios krizės akivaizdoje, vidury vasaros sau tarėm: „Laikas sodinti miestiečius ant dviračių!“ 

- Kaip kilo idėja įkurti tokią mokyklą?

-Ilgai mokėmės iš savo klaidų, tobulinom remonto bei bendravimo įgūdžius, kol supratom, kad vis dažniau nemokamai aiškiname remonto subtilybes, dalinamės patirtimi, o klientų apetitas vis auga, todėl nusprendėme įkurti mokyklą.

- Ko joje galės išmokti žmonės?

- Visko: nuo mechanikos iki dviračių kultūros bei praktinių kasdienio dviračio naudojimo patarimų.
Dviračių remonto mokyklos įkūrėjas Egidijus Šatas


- Ar nebijote, kad daugiau žmonių mokės patys susiremontuoti dviratį ir turėsite mažiau darbo?

- Mes laikėmės principo šviesti savo klientus. Nebijome prarasti užsakymų, siekiame sklandesnio tarpusavio bendradarbiavimo bei supratimo. Dauguma servisų, ne tik taisančių dviračius, nuolat susiduria su šia komunikacijos problema, taigi į šią problemą pažvelgę savaip nusprendėme įkurti mokyklą.

„Park Tool“ yra geriausiai žinomi dviračių įrankių gamintojai pasaulyje, taigi jie šiam tikslui pasirodė tinkamiausi partneriai.

- Ką turi žinoti geras dviračių meistras? 

- Geras dviračių meistras nekala replėmis, nesikeikia, dirba tiksliai ir užtikrintai. Kiekvienai problemai ne tik žino bent po penkis komplikacijų variantus bet ir kaip jų išvengti.

Plačiau apie dviračių remonto mokyklą galite pasiskaityti ČIA.