Keliuose šimtuose Indijos vietovių birželio mėnesį įvyko neįprastos vestuvės. Vietos gyventojai surengė iškilmingas varlių tuoktuves. Tikima, kad tai padės prišaukti lietų ir užtikrins gerą derlių.

Varlių vestuvės – sena induistų tradicija. Didesnė Indijos dalis tokių iškilmių neberengia, bet kai kuriuose regionuose ši tradicija nebuvo pamiršta. Žmonės taip parodo dėmesį Lietaus dievams, tikėdamiesi, kad greitai prasidės liūčių sezonas.

Vestuvių metu, varlės išdažomos ir papuošiamos gėlių vainikėliais, o jas sutuokia aukščiausią rangą turintis vietinis šventikas. Vestuvės palydimos garsia muzika ir masiniais šokiais. Pagal tradiciją skirtingų lyčių varlės paimamos iš skirtingų vandens telkinių. Tai simbolizuoja netikėtą dviejų įsimylėjėlių susitikimą, kuriuos paprastai dievai laimina. Šventės metu taip pat tuokiasi ir žmonės, nes tiki, kad bus pastebėti dievų ir šie užtikrins laimingą ir sotų gyvenimą.

Nors tradicijos laikomasi daugelyje vietų – vestuvės nevyksta sutartu laiku. Skirtingi regionai vestuvės pradedamos rengti nuo kovo ir paprastai baigia iki liepos. Varlių vestuvės taip pat rengiamos ir Bangladeše.