Keturkojus operuoja tie patys žmonės, kurie dirba elektriko, vairuotojo, ir administratoriaus darbus. Tačiau savivaldybės įmonė kategoriškai atsisako siūlomų paslaugų ir atsisako aiškinti kodėl taip elgiasi.

„Kaip sterilizaciją, kastraciją ar kitą sudėtingesnę operaciją gali atlikti žmogus, oficialiai turintis veterinaro kvalifikaciją, tačiau kelis dešimtmečius dirbęs muitinės pareigūnu? Juk operacijos metu sprendžiamas gyvybės arba mirties klausimas“, - stebėjosi Lietuvos gyvūnų globos draugijos Vilniaus skyriaus vadovė Danutė Navickienė.

Vilniaus miesto savivaldybės gyvūnų globos ir apsaugos komisijos pirmininkės Sigitos Burbienės manymu, „Grindoje“ dirba mažai žmonių - taip taupomi pinigai. Tad nėra keista, kad vieni veterinarai dirba administracinį darbą, kiti imasi elektriko ar vairuotojo pareigų, o treti – nekompetetingi.

Savo ruožtu G. Bernadišius tikino, kad „Grindos“ veterinarijos klinikoje viskas gerai ir pagalba jiems nereikalinga. „Nereikia mums tų žiurkių, pašalinių žmonių ir betvarkės. Patys susitvarkysim“, - tikino sanitarinės tarnybos direktoriaus pavaduotojas Gediminas Bernadišius.