Daug kam kyla klausimas: kur yra šio šunelio sėkmės paslaptis?

Šunelio nuotraukas internete pradėjo talpinti jo šeimininkė Irene Ahn 2009 metais. Šeimininkė tikrai nesitikėjo tokios sėkmės.

„Mano draugams patiko žiūrėti į jo nuotraukas. Kai pradėjau talpinti jo nuotraukas į „Facebook“ tai buvo labiau pokštas ar pajuokavimas“, - sakė I. Ahn.

Ji svarsto, kad greičiausiai pomeranijos špicų veislės šunelis žmonėms taip patinka dėl neįprastos šukuosenos ir gerų fotografo nuotraukų. Dabar šuniui yra aštuoni metai, šeimininkė stengiasi bent kelis kartus per savaitę socialiniame tinkle paskelbti įdomių jo nuotraukų.

2010 metais savo tinklalapyje šio šuns nuotraukas publikavo Khloe Kardashian, o dainininkė Ke$ha „Twitter“ tinkle parašė : „naujasis mano vaikinas“.

Apie šunį netgi išleista knyga „Boo, the life of world's cutest dog“ (liet. „Boo, mieliausio pasaulyje šuns gyvenimas). Ir antra knyga „Boo: Little Dog in the Big City“ (liet. „Boo: mažas šuo dideliame mieste“). Knygose buvo sudėtos gražiausios šunelio nuotraukos. Tuomet jo populiarumas dar labiau išaugo.

Knygos tapo populiariomis ir buvo išverstos į kelias užsienio kalbas. Šeimininkė neslepia, kad jos uždirbo nemažai pinigų.