Iš po ledo ištraukė antį

GRYNAS.lt jau rašė, kaip norvegas sveikuolis, pamatęs po ledu užstrigusią antį, net nesudvejojęs šoko į ledinį vandenį. Lars Jorunas Langoienas, išdaužęs skylę lede, nedvejojo ir panėrė į ledinį vandenį tam, kad išgelbėtų jau skęstančią antį. Po to vyras pradėjo ją gaivinti.

Šuo su protezais

3D spausdinti protezai šuniui suteikė galimybę pradėti bėgioti. Šuo vardu Derbis gimė su deformuotomis kojomis ir ilgai negalėjo džiaugtis gyvenimu. Taigi 3D spausdinimo kompanija nusprendė padėti gyvūnui.

Nukankinto šunelio transformacija

Šuo vardu Patrikas buvo rastas leisgyvis. Šunelio žiaurus šeimininkas išmetė jį į gatvę ir paliko be maisto. Vis dėlto istorija yra dar žiauresnė, nes šunelis buvo įdėtas į šiukšlių maišą ir išmestas šalikelėje. Jo šansai išgyventi buvo nuliniai ir kiekviena išgyventa jo diena buvo savotiška pergalė. Tačiau šunelis atsigavo, priaugo svorio, pradėjo žaisti kaip ir kiti šunys, buvo labai mylimas. Klinikos savininkas pats priglaudė vargšą šunį ir reikėjo beveik metų, kad jis pilnai atsigautų. Dabar šuo atrodo puikiai ir džiaugiasi gyvenimu.

Išgelbėti gyvūnai

Šuo, išgelbėtas nuo ligos

Šunelis sunkiai sirgo ir tik veterinarijos gydytojų pastangomis jis vėl gali džiaugtis gyvenimu. Filmuotą medžiagą peržiūrėję žmonės negali atsistebėti, kodėl šis šunelis nuolat iškišęs liežuvį. Marnis visiškai nematė kaire akimi ir nuo jo sklido itin nemalonus kvapas. Anot savininkų, jis dingo tik tuomet, kai gyvūnui buvo ištraukti 14 pūvančių dantų. Šuns šeimininkai sako, kad vėliau gyvūnui šiek tiek atsistatė kairės akies regėjimas. Veterinarai teigia, kad šuo visuomet iškišęs liežuvį ne dėl dantų trūkumo. Šuo serga vestibuliariniu sindromu ir jo liežuvis yra ilgesnis nei kitų šunų.

If Marnie the Dog played your favorite cartoon characters

If Marnie The Dog played your favorite cartoon characters.Posted by Mashable on 2015 m. rugsėjo 20 d.

Parplukdė voverę į krantą

Žmogus, pamatęs viduryje vandens telkinio ant akmens sėdinčią voverę, užsikėlė ją ant savo lentos ir parplukdė į krantą.