Moteris teigė vilką nufilmavusi vasario 16-ąją važiuodama automobiliu. Šį gyvūną ji pastebėjo Latvijos teritorijoje, netoli sienos su Lietuva.

„Vasario 16 dieną apie 14 val. 30 min. vienas iš vilkų buvo nufilmuotas Latvijos teritorijoje. Važiavome iš Palangos į Latviją, kai kelio priekyje išvydome bėgantį vilką. Pagalvojome, kad tai yra šuo. Bet pravažiavę pamatėme, kad vilkas. Grįžome atgal ir pradėjome filmuoti“, - susitikimą su vilku žurnalistams apibūdino moteris.

Ji teigė, kad plėšrūnas nebijojo automobilio ir jame esančių žmonių. O ir pačiai skaitytojai toks susitikimas paliko gerą įspūdį.

„Vilkas nesibaidė. Jis bėgo kelio pakraščiu, pereidamas iš vienos kelio pusės į kitą. Iš elgesio atrodė, kad tai vilkšunis. Tačiau iš išvaizdos matėme, kad tai vilkas. Su draugu važiuodami juokėmės, kad tikriausiai nelegaliai lietuvis vilkas atklydo pas panų į Latviją. Ir tik kitą dieną sužinojome, kad tai Bosų vilkas“, - juokėsi moteris.

GRYNAS.lt primena, kad iš A. Boso elnyno, esančio Karklėje, pabėgo trys vilkai. Tačiau šiuo metu gyvi tik du, nes vieną partrenkė automobilis.

Jeigu ir jūs pamatėte A. Boso vilką, turite nuotraukų ar filmuotos medžiagos, kviečiame pasidalinti su portalu GRYNAS.lt. Siųskite medžiagą el. paštu grynas@grynas.lt.