Naujame multimedijos projekte prenumeratoriai ras gyvų pasakojimų, išskirtinių istorijų bei patarimų iš pirmų lūpų, kaip sėkmingai kurti savo karjerą svetur, su kokiais iššūkiais tenka susidurti ir kaip juos įveikia tai jau išbandę lietuviai.

Štai nuo 7 m. architekte svajojusi tapti Sigita papasakojo, kaip po 6 darbo pokalbių Londone gavo net 5 pasiūlymus dirbti. Jai padėjo didžiulis įdirbis gimtojoje šalyje bei lietuviškas bruožas ne tuščiažodžiauti.

O ilgametę tarptautinę patirtį investavimo ir bankininkystės pasaulyje turintis Darius pasidalijo, kaip vos atvykus į Kijevą dėl karo teko vykti atgal, kaip šiuo metu jis įgyvendina investicinius infrastruktūros ir dekarbonizacijos vystymo projektus Lenkijoje bei prisideda prie IFC Ukrainos rekonstrukcijos strategijos planavimo.

„Sėkmingos lietuvių karjeros svetur“ – daugybė įkvepiančių istorijų apie verslius lietuvius vienoje vietoje.

Prenumeruodami „Delfi plius“ skaitytojai taip pat gali mėgautis išskirtiniu „Verslas plius“, „Login.lt“ ir M360 turiniu, rašyti komentarus portale, džiaugtis turiniu su mažiau reklamos bei kiekvieną savaitę dalyvauti specialiame Proto mūšyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją