„Įtrauktis ir įvairovė jau daug metų yra pamatinės įmonės vertybės tiek vietos, tiek globaliu lygmeniu. Dabar kaip niekada svarbu yra užtikrinti tvirtą vidinę kultūrą, kuri skirtingus žmones suburia į vieningą komandą ir kurioje visi jaučiasi saugūs bei gerbiami. „McDonald‘s“ restoranuose Lietuvoje kasdien ranka rankon dirba skirtingų lyčių, amžiaus, odos spalvos, patirties ir tautybių žmonės. Toliau plėsdamasi įmonė planuoja įdarbinti iki 300 žmonių, iš jų 35 – į naujai sukurtas darbo vietas. Nauja įdarbinimo kampanija mes norime pabrėžti – mūsų durys yra atviros visiems“, - sako Vladimir Janevski, įmonės generalinis direktorius Baltijos šalyse.

Šiuo metu bendrovėje Lietuvoje dirba 954 darbuotojai nuo 16 iki 74 metų amžiaus su įvairia profesine patirtimi – nuo visiškai jos neturinčių iki turinčių ilgą karjerą skirtingose srityse, tokiose kaip buhalterija, sveikatos paslaugos, odontologija, ergoterapija, inžinerija, kulinarija ar turizmas. Įmonė siūlo įvairias darbo pozicijas tiek restoranuose, tiek administracijoje, kurios suteikia plačias galimybes žmonėms atrasti sau tinkamą vaidmenį išnaudojant jau turimus įgūdžius, įgyjant naujų žinių, darbo patirties ar netgi atskleidžiant visiškai naują savo potencialą.

Įmonė darbuotojams užtikrina lankstų darbo grafiką, kuris leidžia pasirinkti jiems tinkamiausias darbo valandas, atsižvelgiant į jų kasdienį gyvenimą ir sudarant galimybes lengvai derinti darbą su kitomis jų pareigomis, pavyzdžiui, tėvyste, studijomis ir pan. „McDonald’s“ taip pat siūlo plačias galimybes dirbti nepilną darbo savaitę. Šiuo metu apie 80 proc. bendrovės darbuotojų Lietuvoje dirba nepilną darbo savaitę. „McDonald’s“ yra atviras ir žmonėms su negalia. Bendrovė visiems savo darbuotojams suteikia papildomų naudų krepšelį, kuriame – piniginės paskatos, parama ypatingoms gyvenimo progoms, mėnesiniai kuponai darbuotojų vaikams ir kt.

Kad įgyvendintų savo įsipareigojimus dėl įvairovės bei lygių galimybių darbo vietoje, „McDonald’s“ yra sukurtos atskiros pareigos, kurias einantis asmuo rūpinasi įvairovės bei lyčių lygybės klausimais. „McDonald’s“ taip pat pradėjo bendradarbiavimą su socialiniu partneriu Lietuvoje, kad būtų užtikrintos galimybės bendrovėje dirbti ir žmonėms su specialiaisiais poreikiais.

Nuosekliai laikydamasis savo vertybių, 2021 ir 2022 m. „McDonald‘s“ skyrė 1,1 mln. Eur darbuotojų mokymo bei motyvacinėms programoms Lietuvoje, kurių tikslas – stiprinti darbuotojų žinias ir įgūdžius.

Šiuo metu „McDonald’s“ ieško šių darbuotojų:

1. Restorano darbuotojas (-a). Darbui Klaipėdoje, Šiauliuose, Kaune, Vilniuje.

Darbo pobūdis: lankytojų aptarnavimas; darbas virtuvėje; įrangos ir patalpų valymo darbai; smulkūs krovos darbai.

Reikalavimai darbuotojui: sugebėjimas dirbti komandoje; aptarnavimo įgūdžiai ir komunikabilumas; gebėjimas greitai orientuotis.

Įmonė siūlo: draugišką ir palaikančią komandą; lankstų darbo grafiką; nemokamą maitinimą dirbant ne mažiau 140 val./mėn.; draudimą nuo nelaimingų atsitikimų; dovanas ir premijas įvairių švenčių proga; apmokamą laisvadienį gimtadienio dieną; darbuotojų nuolaidų kortelę; įvairius konkursus ir renginius darbuotojams; paramą nutikus nelaimei.

Atlyginimas: 874-924 €/mėn. neatskaičius mokesčių (nurodyta suma dirbant pilnu etatu).

2. Personalo atrankos specialistas. Darbas Vilniuje

Darbo pobūdis: HR funkcijų inicijavimas ir vykdymas (įdarbinimas, išlaikymas, motyvavimas, auditas, restoranų konkursai, sveikatos draudimas ir kt.), administracinių užduočių atlikimas, darbo rinkos, konkurentų ir tendencijų analizė, dalyvavimas įvairiose įdarbinimo kampanijose, HR platformos diegimas, mokymai ir kt.

Reikalavimai kandidatui: žmogiškųjų išteklių vadybos, verslo administravimo ar panašias studijos bei patirtis, geras Lietuvos darbo teisės aktį išmanymas ir praktinė jų taikymo patirtis, anglų k. žinios.

Įmonė siūlo: lanksčias darbo valandas, galimybė dirbti nuotoliu, sveikatos draudimas, nuolaidos įmonės produktams.

Atlyginimas: 1800-2300 €/mėn. neatskaičius mokesčių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją